Haberler

Ak Partili Dereli: "Sahilevleri'nde Büyük Ayıp Yaşanıyor"

AK Parti Narlıdere Belediye Başkan adayı Erkan Dereli, ilçenin Sahilevleri Mahallesi'nde yüzyılın insanlık ayıbı yaşandığını, atık su şebekesinin 2012 yılında yaklaşık 3 milyon liraya yenilenmesine rağmen işlevini yerine getirmediğini ifade ederek, "Sahilevleri'nde yaşayan hemşehrilerimiz isyan noktasında. Biz geldiğimizde dertleri bitecek" dedi.

Seçim çalışmaları çerçevesinde mahalle gezilerini sürdüren Ak Parti Belediye Başkan Adayı Erkan Dereli'ye mahallenin içler acısı durumunu mahalle sakinlerinden Çiçek Yıldırgan anlattı. Yıldırgan, "2012 yılından bu yana mahallenin altyapı sorunu devam ediyor. Kanalizasyondan pis sular dışarıya taşıp evlerimizin içine kadar giriyor. Evlerimize taşların üzerinden atlayarak giriyoruz, kapılarımızın önüne pis suların içeriye girmemesi için kum çuvalları koyuyoruz. Narlıdere Belediyesi'ne defalarca dilekçe yazdık fakat belediye konunun İZSU Genel Müdürlüğü'nün sorumluluk alanına girdiğini ve dilekçemizi İZSU'ya vermemiz gerektiğini söylediler. İZSU'ya da müracaat etmemize rağmen hala sorunlarımız çözülmedi. 5 yaşındaki çocuğum bu yüzden rahatsızlandı, köpeğimiz mikroplu lağım sularından dolayı öldü. Hatta yan komşumuzun 5 kedisi de bu yüzden öldü." dedi. Kendisinin de hastalığı sonucu iki kez işgöremez raporu aldığı için işine son verildiğini dile getiren Yıldırgan, bu sorunlarına çözüm bulunmasını istedi.

AK Parti Belediye Başkan Adayı Erkan Dereli ise, "Bu yaşananlar Narlıdere'de 21. yüzyılın ayıbıdır. İzmir'in nadide ilçelerinden olan Narlıdere'nin en göz önünde bulunan Sahilevlerinde böyle bir insanlık ayıbının yaşanmasına sebep olan CHP'li belediyelerin sorumluluklarını yerine getirmek yerine, topu birbirlerine atmalarının ne kadar iş bilmez ve sorun çözemez olduklarının bir göstergesidir." dedi.

Dereli sözlerini şöyle tamamladı; "Ben buradan yetkililerin insana ve hayvana verdikleri değeri halkımızın takdirine bırakıyorum. Gazetelere kucağına kedi- köpek alarak poz vermekle olmuyor, ölen hayvanların hesabını Abdülkadir Batur beyin nasıl vereceğini kendisine soruyorum. Şayet hemşehrilerimiz 30 Mart'ta bize görev verirlerse ilk icraatımız bu ayıbı ortadan kaldırmak olacak." - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Narlıdere Ak Parti Dereli İzmir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title