Haberler

Ak Partili Çatma'ya Başkan Külcü'den Tam Destek

30 Mart’taki yerel seçimlere sayılı günler kala AK Parti İskilip Belediye Başkan adayı Recep Çatma’ya Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’den tam destek geldi.

30 Mart'taki yerel seçimlere sayılı günler kala AK Parti İskilip Belediye Başkan adayı Recep Çatma'ya Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'den tam destek geldi.

İskilip ilçesinde halka hitap eden Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti belediye başkan adayı Recep Çatma'ya sahip çıkmalarını istedi. Külcü, Çatma'ya destek verildiğinde Çorum Belediyesi'nin imkanları'nın Çatma'nın emrinde olacağını açıkladı.

İskilip'teki coşkunun seçimin tamam olduğunun bir göstergesi olduğunu dile getiren Külcü, bu coşku ve heyecanla 30 Mart'ta belediye başkanı Numan Sezer'den emanetin alınarak Recep Çatma'ya teslim edileceğini ifade etti.

2002'den bugüne kadar hem yerel hem genel seçimlerde İskilip'in hep yarışların başpehlivanı olduğunu dile getiren Külcü, "Şu heyecanınız coşkunuz gösteriyor ki 30 Mart gününde yine sandıklar patlayacak. İskilip bugüne kadar bizi hiç yarı yolda bırakmadı. bundan sonrada bırakmaz. İskilip şunu da bilsin ki AK Parti'de ilçemizi yalnız bırakmaz. Göreceksiniz bu MHP'de CHP'de 30 mart günü saat 19.00'da ışıklarını hem Çorum'da hem İskilip'te söndürecek" dedi.

Çorum Belediyesi olarak ilçeler ve beldelere 8 milyon liralık yardım yaptıklarını hatırlatan Külcü, "Bu rakam İskilip belediyesinin yatırım bütçesinin iki katı kadar para demek. Büyükşehir değiliz ama gönlümüzde büyük şehri kurduk.Recep Çatma kardeşimiz yetkiyi aldığında onun en büyük destekçisi olacağım. Çorum belediyesinin imkanları başkanımızın emrinde olacak. Çorumdan asfalt lazımsa geleceğiz asfaltı yapacağız. Dün sözünü vermeden gelip yaptık. Bugünde sözünü vererek gelip yapacağız. Hükümetle uyumlu bir belediye olmazsa istediği zaman istediği hizmeti yapabilir misiniz? Üçümüz bir yerde olacak. Ankara, Çorum ve İskilip el ele vereceğiz ve birlikte yürüyeceğiz" şeklinde konuştu. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muzaffer Külcü Recep Çatma Ak Parti İskilip Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title