Haberler

Ak Partili Çalık, Üretim Yapan Kadınlarla Bir Araya Geldi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, kadınların elinin değdiği yerin güzelleştiğini ifade ederek, "Kuluncak’ta bayanlarımız çok güzel iş çıkarmışlar" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, kadınların elinin değdiği yerin güzelleştiğini ifade ederek, " Kuluncak'ta bayanlarımız çok güzel iş çıkarmışlar" dedi.

Kuluncak İlçe Kaymakamlığı'nın SODES kapsamında açmış olduğu Bakır İşletmeciliği Kursu ve Atölyesi'nde meslek öğrenip, kendilerine ek gelir sağlayan kadınlarla bir araya gelen Çalık, kadınların yaptıkları çalışmaları görünce şaşkınlığını gizleyemedi. Çalışmaları tek tek inceleyen ve kadınlarla uzun süre sohbet eden Çalık, " Kuluncak'ta kadınlarımızın ürettiği muhteşem güzel ürünler var. Kuluncak'taki umudu, arkadaşlarımızın hepsi gelsin görsün" dedi.

Çalık, çalışmalar karşısında çok mutlu olduğunu ifade ederek, "Bayanlarımız çok güzel iş çıkarmışlar. Hepsini tebrik ediyorum. Ellerine ve emeklerine sağlık" diye konuştu.

50 kadının emek sarf edip, üretip, evine ekmek götürdüğünü dile getiren Çalık, "Bütün kadınlarımızla bir kadın kooperatifi kuralım. Üretelim, satalım ve kooperatif aracılığıyla paramızı alalım. Bunun için elimden geleni yapmaya hazırım. Kooperatifçilik için ne gerekiyorsa yapacağız. Burayı büyütüp, sayısını arttıralım. Kadının elinin değdiği her yerin güzelleştiğini bir kez daha gördüm" şeklinde konuştu.

Atölyede meslek öğrenip, ek gelir sağlayan kadınlar, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık'a yaptıkları bir çalışmayı hediye etti. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Öznur Çalık Ak Parti Kuluncak Malatya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title