Haberler

Ak Partili Berber, Ceketini Çıkarıp Verdi

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber Gölmarmara ziyaretinde, vatandaşların tüm taleplerine yanıt verdi.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber Gölmarmara ziyaretinde, vatandaşların tüm taleplerine yanıt verdi. "Gölmarmara bu yıl şantiyeye dönecek" diyen Berber, okul, hastane, yol, halk eğitim merkezi ve meslek yüksek okulu sözü verdi. Berber, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen bir vatandaşın yağmurdan etkilenip üşümesi üzerine ceketini de hatıra olarak verdi.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı, AK Parti Manisa Milletvekili ve 25. dönem milletvekili adayı Recai Berber, Gölmarmara'da vatandaşlarla ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile biraraya geldi.

Gölmarmara'ya eli boş gitmeyen Berber, bu yıl içinde başlatacakları altyapı ve tesis çalışmalarıyla birlikte Gölmarmara'nın şantiyeye döneceğini söyledi. Vatandaşların taleplerini uzun uzun dinleyen ve not alan Berber, okul, halk eğitim merkezi binası, yol, sulama sistemi, konut ve su ürünleri meslek yüksekokulu sözü verdi.

İlçedeki ziyaretlerine Gölmarmara Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinin düzenlediği nakış sergisini ziyaret ederek başlayan Recai Berber, burada bir kursiyerin "Vekilim sizden bir de ricamız var. Halk eğitim binası istiyoruz" demesi üzerine; "Gölmarmara'da kesinlikle halk eğitim merkezi binası yapıyoruz. Burada bir gençlik kültür merkezi planlıyoruz" dedi.

ŞANTİYE OLACAK

Gölmarmara Esnaf, Sanatkarlar Kredi ve Kefalet ile Gölmarmara Seyahat Kooperatifleri ziyaretlerinin ardından Taşkuyucak Mahallesi'nde bir miting yapan Berber, İlçede AK Parti'ye büyük teveccüh olduğunu dile getirdi. Konuşmasında, hayata geçirilecek projelerin ardında Gölmarmara'nın çehresinin değişeceğini söyleyen Berber, çalışmaların başlamasıyla birlikte bu yıl içinde Gölmarmara'nın şantiye sahası gibi olacağını kaydetti. Gölmarmaralıların taleplerine "Oldu bilin" diye yanıt veren Berber ilçeyi kalkındıracak projelerini şu sözlerle anlattı:

"Gölmarara-Akhisar yolunun ilçedeki kısmı tamamlanacak. Ayrıca buraya ek olarak okul, hastane binası, öğrenci yurdu halk eğitim merkezi kazandırmamız lazım. Bunların sözünü buradan size veriyorum. Bu yıl Gölmarmara şantiyeye dönecek. Aynı zamanda bir tarım bölgesi olan Gölmarmaramıza üniversite talebi geldi. Üniversite için ciddi bir talep olduğunu yeter ki görelim. Özellikle üniversite konusunda tüm STK'ların katkısı önemli. Her kesimin bu işin içinde olması önemli… Siz belediye olarak, STK'lar olarak bu niyetinizi gösterin; gerisini biz hükümet olarak tamamlayarak buraya bir Su Ürünleri Meslek Yüksekokulu'nu kazandıracağız. Ayrıca kentsel dönüşüm kapsamında TOKİ'yi de burada devreye sokacağız. Bizim kentsel dönüşümden anladığımız bina yıkıp yenisini yapmak değil. Kentsel dönüşüm demek altyapısıyla her şeyiyle bir yenilenme çalışması yapmak demektir. Bunu gerçekleştireceğiz. Burada müteahhitlerimiz de huzurlu olsunlar. Biz müteahhitlerin rakibi değiliz."

CEKETİNİ ÇIKARIP VERDİ

Taşkuyucak mitinginin ardından Recai Berber'e sevgi gösterisinde bulunarak ısrarla fotoğraf çektirmek istediğini söyleyen Hasan Gül isimli vatandaşın, yağmurun ardından soğuktan etkilendiğini gören Berber, ceketini çıkarıp verdi. "Ölçülerimiz aynıymış. Ceketimi sana hatıra bırakıyorum" diyen Recai Berber'in bu hareketi, vatandaşlardan büyük alkış aldı. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recai Berber Gölmarmara Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title