Haberler

Ak Partili Belediye Başkan Adayları Çalışmalarını Sürdürüyor

AK Partili Belediye Başkan Adayları, 30 Mart’taki Belediye Başkanlığı Seçimleri için çalışmalarına devam ediyor.

AK Partili Belediye Başkan Adayları, 30 Mart'taki Belediye Başkanlığı Seçimleri için çalışmalarına devam ediyor.

İl Teşkilatı Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM)'nin koordinesindeki çalışmalar kapsamında adaylar, ilçelerinde vatandaştan oy ve destek istiyor. AK Parti Akşehir İlçe Belediye Başkan Adayı Salih Akkaya, AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Abdullah Bahadır Örs, İlçe Teşkilat Mensupları ile belde belediye başkanları; Akşehir Canlı Hayvan Pazarı ve Kesim Yeri'nde faaliyet gösteren esnafı ziyaret etti. Esnafın sorunları ve taleplerini dinleyen Salih Akkaya ve beraberindeki teşkilat mensupları, önümüzdeki dönemde Akşehir'de her şeyin çok daha güzel olacağını söyledi.

AK Parti Akşehir heyeti esnaf ziyaretinin yanı sıra vatandaşı da evlerinde ziyaret ediyor. Her akşam birkaç eve konuk olan AK Parti Akşehir Belediye Başkan Adayı Salih Akkaya, vatandaşa kendini, gelecek dönem planlamaları, AK Parti, İktidar ve Başbakan Erdoğan'a yönelik yapılan operasyonu anlatıyor.

AK Parti Akşehir Belediye Başkan Adayı Salih Akkaya gibi Ereğli Belediye Başkan Adayı Özkan Özgüven de Ereğli ve beldelerine bağlı köyleri ziyaret ederek vatandaşla evlerinde bir araya geliyor.

Ereğli genelinde yürüttüğü seçim çalışmalarını değerlendiren AK Parti Ereğli İlçe Belediye Başkan Adayı Özkan Özgüven, çalışmalarını ara vermeden sürdürdüklerini ifade etti. Yaklaşık bir aydır gece gündüz sahada olduklarını söyleyen Özgüven, "Zaman zaman bizim de yorulduğumuz oluyor. Ancak vatandaşımızın bize olan sevgi ve ilgisi bu yorgunluğumuzu bizlere unutturuyor. Bizler, tüm enerjimizi ortaya koyarak 30 Mart'ta AK Parti'nin Ereğli'de de ipi göğüslemesini sağlayacağız inşallah" dedi.

31 ilçede olduğu gibi Hadim de 30 Mart'a hazırlanıyor. Hadim Belediye Başkanı ve AK Parti Hadim Belediye Başkanı Ahmet Hadimioğlu, AK Parti Hadim İlçe Başkanı Saffet Duran ile ilçe teşkilat mensupları, Hadim'de ev ziyaretleri gerçekleştirdi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Salih Akkaya Ak Parti Akşehir Ereğli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title