Haberler

Ak Partili Bayram Şenocak: "Her Şey Çok Güzel Olacak"

Yeşilkent Mahallesi’nde esnafı ziyaret eden AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı Bayram Şenocak, Yeşilkent’te her şeyin çok güzel olacağını söyledi.

Yeşilkent Mahallesi'nde esnafı ziyaret eden AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı Bayram Şenocak, Yeşilkent'te her şeyin çok güzel olacağını söyledi.

AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı Bayram Şenocak, Yeşilkent Mahallesi'nde esnafı ziyareti etti. Kalabalık bir teşkilat mensubu ile ziyaretini gerçekleştiren AK Partili Şenocak, Yeşilkent'te gördüğü ilgiden gayet memnun olduğunu belirterek, esnafın sorunlarını dinleme fırsatını yakaladıklarını ve bu çalışmayı her gün farklı mahallede gerçekleştireceklerini söyledi. Esnafla ve sokaktaki halkla gayet sıcak ilişkisi olduğu gözlenen Şenocak, ayrıca bu mahallede bulunan işçiler kahvesinde mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Yeşilkent'te her şeyin çok güzel olacağını söyleyen Bayram Şenocak, "Yeşilkent Mahallesi'ne şu ana kadar yaptığımız hizmetler, getirdiğimiz yatırımlar bizim burada fazlasıyla teveccüh görmemizi sağlıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin burada yapmış olduğu su, doğalgaz, alt yapı çalışmaları halkımızın nezdinde memnuniyetle karşılanıyor. Hele geçmiş dönemde, lağım sularının evlerin içine kadar girdiği, dere kenarlarında büyüyen çocukların ne kadar sağlıksız bir ortamda yaşamak zorunda olduğu herkesin malumuydu. Biz, yapılan dere ıslahı çalışmalarıyla bu sıkıntıyı da ortadan kaldırıyoruz hamdolsun. Bizim derdimiz her şeyden önce milletimize hizmet etmek. Halkımızın layık olduğu gibi, tertemiz, modern bir kentte yaşamalarını temin etmek. Bu anlamda, Yeşilkent Mahallesi çok geride kalmış bir mahallemizdi. Ama biz burada yaptıklarımızla ve 30 Mart sonrasında belediyeyi kazandığımızda yapacaklarımızla, Yeşilkent'i tamamen farklı bir çehreye kavuşturacağız. Yapılan bu hizmetleri gören Yeşilkentli kardeşlerimizin desteğini ve teveccühünü almak bizleri mutlu ediyor. İnşallah önümüzdeki dönemde Yeşilkent'te her şey çok daha güzel olacak" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bayram Şenocak Yeşilkent Ak Parti Avcılar Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title