Haberler

Ak Partili Başkanlar Sincik'te Toplandı

AK Parti İlçe Başkanları ve Yürütme Kurulu Toplantısı Sinçik ilçesinde yapıldı.

AK Parti İl Başkanı Av. Halil İbrahim Fırat başkanlığında her ay düzenli olarak yapılan toplantı bu ay Sincik ilçesinde gerçekleştirildi. Sincik ilçesinde gerçekleşen toplantıya Sincik, Kahta, Besni, Gölbaşı, Çelikhan, Tut, Samsat ve Gerger ilçe başkanları ile il yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Aylık olağan başkanlar toplantısına AK Parti Sincik İlçe Başkanı Şevket Öksüz ev sahipliği yaptı. AK Partili başkanlar, genişletilmiş il başkanları toplantısında yapılan çalışmalarla ildeki diğer çalışmaları değerlendirdi.

Toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Halil Fırat, "Parti olarak her ay bir ilçemizde ilçe başkanlarımızla bir araya gelerek ilçe başkanlarımızın varsa teşkilatta hem de yapılacak yatırımlar noktasında bir eksiklikleri varsa gidermek için görüş alışverişinde bulunuyoruz. Genelde bu toplantıları Genişletilmiş İl Başkanları toplantılarından sonra yapmaya çalışıyoruz. Genel Merkezin bize verdiği talimatları varsa bizde bu talimatları ilçe başkanlarımıza paylaşıyoruz. Teşkilat anlamında varsa bir eksiklikleri biz ilçe başkanlarımızdan bu talimatları yerine getirmelerini istiyoruz. İlki merkezde olmak üzere her ay bir ilçede düzenli olarak bu toplantıları yapıyoruz. Sincik ilçemizde 2014 yılı yatırım programı kapsamında 250 kişilik bir kapalı spor salonunun yapılması için çalışmalarımızı tamamladık. İleri ki günlerde ihalesi yapılacak. 25 Yataklı İlçe Hastanesinin inşaatı devam ediyor. Sincik-Kahta ve Sincik Yarpuzlu yolunda Karayolları Bölge Müdürlüğü'nün çalışmaları devam ediyor. Sincik Malatya yolunda yol genişletme ve asfaltlama çalışmaları devam ediyor. Serince, Onur, Ayengin, Alancık, Karaman ve Çat köy ve mahallelerimizdeki orman arazilerinin 2B kapsamına alınarak hak sahibi köylülerimize satışının yapılması için ilgili kurumlarla görüştük, bu köylerimizin mağduriyeti giderilecektir" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Halil İbrahim Fırat Ak Parti Sincik Kahta Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title