Haberler

Ak Partili Başkanı Suçlayan MHP'li Meclis Üyesi Dövüldü

Trabzon'un Yomra İlçesi'nin MHP'li Belediye Meclis üyesi Hasan Bayrak, bu sabah bir grubun tekme tokat saldırısında yaralandı.

Trabzon'un Yomra İlçesi'nin MHP'li Belediye Meclis üyesi Hasan Bayrak, bu sabah bir grubun tekme tokat saldırısında yaralandı. Hastaneye kaldırılan Bayrak'ın beyin sarsıntısı geçirdiği ve tedavisinin sürdüğü belirtildi.

ısında yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.

Olay bu sabah Yorma İlçesi'nde meydana geldi. Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde dün düzenlediği ve Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu'na ağır suçlamalar yönelttiği basın toplantısı ile ilgili haberin tam sayfa yayınlandığı bir yerel gazetenin ilçedeki bayilerden toplatıldığını öğrenen belediyenin MHP'li Meclis üyesi Hasan Bayrak, bunun üzerine değişik yerlerden temin ettiği gazeteyi ilçede dağıtmaya başladı.

BEYİN SARSINTISI GEÇİRDİ

Otomobili ile bir süre gazete dağıtan Hasan Bayrak, Karadeniz Sahil Yolu üzerindeki otomobiline bineceği sırada, kimlikleri henüz belirlenemeyen birkaç kişinin saldırısına uğradı.

Aldığı darbelerle fenalaşan ve kendinden geçen Hasan Bayrak, çevreden yetişenlerin çağırdığı ambulansla Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ne kaldırıldı. Kafasına aldığı darbeler nedeniyle beyin sarsıntısı geçirdiği ve yaşananları hatırlamadığı öğrenilen Bayrak, Yoğun Bakım Servisi'nde tedavi altına alındı.

BAŞKAN SAĞIROĞLU HAKKINDA SUÇLAMALARDA BULUNMUŞTU

Yomra Kent Platformu Başkanı da olan Hasan Bayrak, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde dün düzenlediği basın toplantısında ilçenin Ak Partili Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu hakkında aile şirketlerine haksız kazanç sağladığı, ranta dayalı imar planı hazırlattığı ve rant uğruna ilçe imarının katlettiği suçlamalarında bulunmuştu.

Yomra'nın yaşanılabilir ilçe olmaktan çıktığını ileri süren Bayrak, Ak Parti Genel Merkezi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile savcılığa suç duyurusunda bulunduğunu belirtmişti.

- Trabzon

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hasan Bayrak Trabzon Yomra Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (1)

Ahmet PEKŞEN:

10 yıl Yomra''yı DP''li olarak yönetti. Son iki yıldır da AKP''den aday olarak yönetmektedir.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title