Haberler

Ak Partili Bahçekapılı'dan Tekstil İşçilerine Ziyaret

Bayrampaşa’da tekstil fabrikalarında çalışan işçileri ziyaret eden AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Ayşenur Bahçekapılı, 1 Kasım’da yapılacak seçim için destek istedi.

Bayrampaşa'da tekstil fabrikalarında çalışan işçileri ziyaret eden AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Ayşenur Bahçekapılı, 1 Kasım'da yapılacak seçim için destek istedi. Bahçekapılı, "Tek başına güçlü bir hükümet kurmamız için işçilerimizin desteğine ihtiyacımız var" dedi.

AK Parti İstanbul 2.Bölge Milletvekili Adayı Ayşenur Bahçekapılı, Bayrampaşa'daki tekstil fabrikalarında çalışan işçileri ziyaret etti. Türkiye'nin geleceği için istikrara ihtiyacı olduğunu söyleyen Bahçekapılı, işçilerden 1 Kasımda AK Parti'ye oy istedi.

7 Haziran seçiminden sonra koalisyonun kurulması için AK Parti'nin her türlü gayreti gösterdiğini belirten Bahçekapılı, "Ancak hem MHP hem de CHP vazgeçilmez koşullarla masaya oturdu. MHP zaten baştan yanaşmadı. CHP masaya 14 madde koydu. Netice de koalisyon hükümeti kurulamadı. Şimdi tekrar mecburen yapacağımız bir seçim var. 1 Kasımda tekrar sandığa gidiyoruz. İstikrar için oy istiyoruz. Türkiye'nin istikbalini yeniden kurmak için desteğe ihtiyacımız var" dedi.

Bahçekapılı, ekonomik anlamda Türkiye'nin istikbalini sağlamak zorunda olduklarını belirterek, "Türkiye'nin dünyanın sayılı ekonomileri yer alabilmesi için istikrara ihtiyaç var. Biz, yurt içinde gelir noktasında eşit bir şekilde faydalanmak, haklar ve özgürlükler açısından insana yakışır bir yaşam vaat ediyoruz. Geçtiğimiz 12 senede bunu yaptık. Bundan sonrada yapmamız için desteğe ihtiyacımız var. onun için 1 Kasım'da sandığa gidip AK Parti'ye oy vermenizi istiyoruz" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Ayşe Nur Bahçekapılı Bayrampaşa İstanbul Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title