Haberler

Ak Partili Babayiğit: "Her Sorunla Alakalı Projemiz Var"

Hayali olmayanın projesi olmayacağını söyleyen AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Av. Celal Babayiğit, “Büyükcekmece'nin her sorunuyla alakalı projelerimiz var” dedi.

Hayali olmayanın projesi olmayacağını söyleyen AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Av. Celal Babayiğit, "Büyükcekmece'nin her sorunuyla alakalı projelerimiz var" dedi.

AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Av. Celal Babayiğit, ilçede görev yapan öğretmenlerle Eser Otel'de bir araya geldi. AK Parti Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, Milletvekili Mehmet Muş'un da katıldığı geceye çok sayıda idareci ve öğretmen iştirak etti. Celal Babayiğit eğitim camiasının sorunlarına yakından vakıf olduğunu ifade etti.

AK Parti Adayı Celal Babayiğit eğitimci kardeşlerim dediği öğretmenlere önce kendisini tanıttı akabinde sinevizyon gösterisiyle projelerini anlattı. Yaptığı konuşmada eğitime her zaman destek verdiğini ve bundan sonra da önceliğinin eğitim olacağını belirten Babayiğit, "Belediye başkan adayı olarak Büyükcekmece'nin her sorunuyla alakalı projelerimiz var. Biz ilçe başkanlığımız döneminde de eğitim sorunlarıyla azami derecede ilgilendik. Bunun en somut örneği ise, daha geçtiğimiz gün, Alkent 2000 sitesi ile Tepecik'te bir okulumuz için ön protokol imzaladık. 30 Mart'tan sonra da ilçemizde gerçekleşen eğitim faaliyetlerinin hepsinden yakından alakadar olacağız" ifadelerini kullandı.

"ASIL SORUMLULUĞUMUZ 30 MART'TAN SONRA BAŞLIYOR"

Eğitime katkı sunmak için ille de belediye başkanı olmak gerekmediğini sözlerine ekleyen Celal Babayiğit, "İçinizde böyle bir hassasiyet taşıyorsanız, vatandaş olarak da mutlaka yapabileceğiniz bir şeyler vardır. Asıl sorumluluğumuz 30 Mart'tan sonra başlıyor. Eğitimle alakalı ciddi projelerimiz var ve hepsini gerçekleştireceğiz. Okullarımızın en büyük sıkıntısı gevenlik ve temizlik. Seçimi kazandıktan sonra bu iki sorunu da masaya yatırıp tamamen ortadan kaldıracağız. Bazı yerlerde lokal seklinde olan öğretmenevlerimizi, biz çok daha fazla kültürel etkinliğin yapılacağı ve öğretmenlerimizin konforu çok daha fazla yasayabileceği bir mekan olarak tasarlayacağız" dedi.

AK Parti Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, AK Parti hakkında yapılan karalama kampanyalarının işe yaramadığının 30 Mart'ta görüleceğini söyledi. Ekrem Erdem, "Geleceğin Türkiye'si farklı olacak; eğitimi de öğretmeni de farklı olacak. Belediye başkan adayımızın projelerini, hayallerini dinledik. Hayali olmayanın planı projesi olmaz. İnşallah Büyükçekmece'de de büyük bir değişimi bekliyoruz. Sizlerin desteğiyle birlikte burada da farklı şeyler yapacağız. Eğer siz zekanızı kullanabiliyorsanız, projeler üretebiliyorsanız, her şekilde hizmet üretebilirsiniz. Bizim yaptığımızda bu. Türkiye'de geldiğimiz noktada gerçekten para sorunu yoktur. Yeter ki AK Parti ile yaşanan bu istikrar devam etsin. Desteğiniz bekliyor, değerli belediye başkanı adayımız Celal Babayiğit'i de sizlere emanet ediyoruz" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Celal Babayiğit Büyükçekmece Ekrem Erdem Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title