Haberler

Ak Partili Aydın: "Tapularınızı Önümüzdeki Hafta Dağıtacağız"

İmar Kanunu’nun 18. Maddesi için özel bir ekip kurulduğunu ve bu maddeyle ilgili sorunun çözüldüğünü söyleyen AK Parti Eyüp Belediye Başkan Adayı Remzi Aydın, “Tapularınız şu anda yazılmaktadır.

İmar Kanunu'nun 18. Maddesi için özel bir ekip kurulduğunu ve bu maddeyle ilgili sorunun çözüldüğünü söyleyen AK Parti Eyüp Belediye Başkan Adayı Remzi Aydın, "Tapularınız şu anda yazılmaktadır. Önümüzdeki hafta toplu bir törenle tapuları dağıtmaya başlayacağız" dedi.

AK Parti Eyüp Belediye Başkan Adayı Remzi Aydın, Göktürklülerle Kemer Country Sitesi'nde bir araya geldi. AK Parti Eyüp İlçe Başkanı Rasim Bozkurt ve Göktürk, Kemerburgaz'dan sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Adem Koçyiğit'in katıldığı toplantıda bir konuşma yapan AK Partili Remzi Aydın, Göktürk ve Kemerburgaz'da yapılan çalışmaları ve kendi hazırladığı projeleri anlattı.

Göktürk'teki sorunları tespit ettiğini söyleyen Remzi Aydın, "Partimizin belediyecilik anlayışında objektiflik, herkese adil yaklaşım ilkesi esastır. İstanbul'un en nezih yerleşim bölgelerinden Göktürk'ün sorunlarını da tespit ettik. Yol haritamızı hazırladık. Önce eksikleri tamamlayıp sonra yapılan hizmetlerin hacmini genişleteceğiz, yeni projelerimizi hayata geçireceğiz" dedi.

"SANDIKLARA VİCDANINIZI KULLANARAK GİDİN"

Kastamonulu vatandaşlarla da buluşarak sohbet eden AK Partili Remzi Aydın, 30 Mart seçimlerinin Türkiye için bir dönüm noktası olduğunu belirterek, "30 Mart'ta sadece belediye başkanları seçilmeyecek. 10 yıldır memleketimizin gösterdiği istikrara sahip çıkacağımız bir seçim olacak. Çocuklarımızın ve gelecek nesillerimizin daha mutlu, huzurlu, müreffeh, zengin olacağı bir Türkiye'ye adım atmış olacağız. Bunun için 30 Mart'ta her şeyin farkında olan, aklını ve en önemlisi vicdanını kullanan biri olarak sandıklara gidin" ifadesini kullandı.

"TAPULARINIZ ŞU AN YAZILIYOR"

Eyüplü vatandaşların tapu sorununu çözdüklerini belirten Remzi Aydın, "Hepinizin ilgili olduğu 18. Madde uygulaması için özel bir ekip kurduk ve gerekli çalışmaları tamamladık. 3-4 ayda yapılacak bir işi biz 6 günde tamamladık.18. Madde uygulamasıyla ilgili sorun çözülmüştür. Tapularınız şu anda yazılmaktadır. Önümüzdeki hafta inşallah toplu bir törenle tapuları dağıtmaya başlayacağız. 1996 yılında aldığınız tapularınızda birer santim bile eksilme olmaksızın sizlere teslim edilecektir. Hepinize hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte projeleri arasında yer alan spor tesisinin temelini atacaklarını söyleyen Remzi Aydın,"Önümüzdeki hafta inşallah spor tesislerimizin temel atma törenini başkanımız ile yapacağız. Kemerburgaz Spor Tesisleri futbolun dışındaki diğer branşlarla beraber, düğün salonları, sanatsal ve kültürel etkinlik alanları ile bütün vatandaşlarımızın faydalanacağı şekilde yapılmaya başlanacaktır" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Remzi Aydın Ak Parti Eyüp Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title