Haberler

Ak Partili Aydın: "30 Mart Şer Güçlerin Önünü Kesecek"

30 Mart seçimlerinin önemine değinen AK Parti Eyüp Belediye başkan Adayı Remzi Aydın, “Bu seçimden çıkacak güçlü bir ses Türkiye’yi 10 yıl öncesine döndürmek isteyen bir takım şer güçlerin önünü kesecektir” dedi.

30 Mart seçimlerinin önemine değinen AK Parti Eyüp Belediye başkan Adayı Remzi Aydın, "Bu seçimden çıkacak güçlü bir ses Türkiye'yi 10 yıl öncesine döndürmek isteyen bir takım şer güçlerin önünü kesecektir" dedi.

AK Parti Eyüp Belediye Başkan Adayı Remzi Aydın, Eyüp Belediyesi ile Yozgat Dernekleri'nin birlikte organize ettiği geceye katıldı. Yozgatlıların bir araya geldiği geceye AK Partili Remzi Aydın'ın yanı sıra il genel meclisi üyeleri, AK Parti yöneticileri, Yozgat dernekleri yöneticileri ve Eyüp'te oturan Yozgatlılar katıldı.

AK Partili Remzi Aydın, derneklerin yaptığı bu tür etkinliklerin gelecek nesiller için çok faydalı olduğunu kaydederek, "Derneklerin bu tür etkinliklerinin gelenek, görenek ve kültürümüzü gelecek nesillere tanıtacak çok güzel organizasyonlar. İnşallah biz de göreve gelirsek seçim sonrasında dernek, STK ve vakıflarımız için bu tür sosyal projelere ağırlık vereceğiz. Bu gecelerde memleketimizin kültürlerini yaşıyoruz. Bu geceler, bu günler bizim huzurlu olduğumuz, güvende olduğumuz anlamına da geliyor" dedi.

BAŞBAKANIMIZ EYÜP'Ü ÇOK ÖNEMSİYOR"

Destek Hizmetleri Müdürlüğü personeliyle de bir araya gelen Remzi Aydın'a Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu eşlik etti.

30 Mart seçimlerinin önemine değinen AK Partili Remzi Aydın, "Bu seçimlerde sadece belediye başkanları seçilmeyecek. Bu seçimden çıkacak güçlü bir ses Türkiye'yi 10 yıl öncesine döndürmek isteyen bir takım şer güçlerin önünü kesecektir. Sayın başbakanımız hemen hemen her gün bu konunun önemini anlatıyor. 30 Mart bir kader seçimidir. Bu seçimlerde Eyüp'te ki ufak bir zafiyet başka silsilerle etkisini gösterebilecek niteliktedir. Başbakanımız Eyüp'ü çok önemsiyor. Tabir-i caizse Eyüp'ü İstanbul'un başkenti olarak görüyor. Eyüp'te ki bir zafiyet İstanbul'a bir anlamda Türkiye'ye yansır. Eyüp sonuçları bir domino etkisi yaratacak şekildedir" diye konuştu.

Projelerinden bahseden Remzi Aydın, "Eyüp Belediyesi'nin Kemerburgaz Kurtkemeri Tesisleri'ne bir alan ekleyerek spor ve doğa aktivitelerinin yapılacağı şekilde projelendirdik. Şu an kapalı pazar ve halı saha olan yere sportif ve kültürel faaliyetlerin yapılabileceği, sosyal donatı alanlarının olduğu, modern bir yapıda Göktürk Yaşam Merkezi ve Festival Alanı yapacağız. İstanbul Caddesi'ne katlı yeraltı otoparkı projemiz var. Uygun yerlere de, az bir alan kaplayan tekno otoparklar yapacağız. Göktürk Meydanı'nı da yeniden düzenlemeyi düşünüyoruz. Göktürk'teki hastane sıkıntısını çözmeye yönelik çalışmalarımız olacak" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Remzi Aydın Ak Parti Türkiye Eyüp Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title