Haberler

Ak Partili Atalay ve Kayatürk'ün Ahlat Ziyareti

Ak Parti Van milletvekilleri Beşir Atalay ve Burhan Kayatürk Bitlis’in Ahlat ilçesini ziyaret etti.

Ak Parti Van milletvekilleri Beşir Atalay ve Burhan Kayatürk Bitlis'in Ahlat ilçesini ziyaret etti.

Ak Parti Van milletvekillerine Ahlat ziyaretinde Bayındırlık ve İskan eski bakanlarından Zeki Ergezen, 24.Dönem Muş Milletvekili Muzaffer Çakar, Ahlat Belediye Başkanı A.Mümtaz Çoban, Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Aydınlar Belediye Başkanı Arif Tusun, Ak Parti Ahlat ilçe Başkanı Oğuz Atılgan, Ak Parti Adilcevaz Başkanı Hamdi Tutçu ve Ak Parti Ahlat Gençlik Kolları Başkanı Hamit Aydoğdu eşlik ettiler.

İlçe Öğretmenevi bahçesinde Ahlat Belediyesi tarafından verilen yemeğin ardından, başkan Çoban tarafından milletvekillerine ilçenin önemli el sanatlarından Ahlat bastonu hediye edildi. Daha sonra gazetecilere bir açıklama yapan Ak Parti Van Milletvekili Beşir Atalay: "Ahlat'ta Van denizinin kenarında değerli bakanımız, milletvekillerimiz ve başkanlarımızla beraberiz. Biliyorsunuz ülke olarak çok özel günler yaşıyoruz. Rabbim bizi büyük bir felaketin eşiğinden döndürdü. Rabbimizin yardımıyla şu ferah ortamlarda şuanda oturuyoruz. Bildiğiniz gibi tüm il ve ilçelerimizde demokrasi nöbetleri devam ediyor. 15 Temmuz'da milletimiz büyük bir demokrasi zaferi kazandı. O büyük bir demokrasi direnişiydi. O direniş yine geceleri devam ediyor. Bizde değişik illerimize giderek vatandaşlarımıza ziyaretlerde bulunuyoruz. Bu gece için planladığımız genel merkezimizle birlikte de planladığımız Muş, Bitlis ve Tatvan'da inşallah demokrasi nöbetlerine katılacağız. Orada ki vatandaşlarımızı ziyaret edeceğiz. Yarında demokrasi şöleni var. Tabi Muş yolculuğumuz üzerinde özellikle Adilcevaz ve Ahlat tarihi olan ilçelerimiz. Bunları ziyaret etmeden de geçmek olmaz. Hem eski Muş milletvekilimiz var hem de Burhan beyle birlikte geldik. Tabi biz Ahlat deyince de hep Zeki Ergezen'i hatırlarız. Ahlat Belediye Başkanımızda sağ olsun yakinen ilgilendiler. Çok memnun olduk burada. Rabbimize çok şükür dava arkadaşlarımızla burada buluşmak çok güzel oldu"dedi

15 Temmuz gecesinin kahramanlarından birisinin de basın olduğunu belirten Atalay, "154 Temmuz gecesini Rabbim bir daha ülkemize ve milletimize göstermesin. O gecenin kahramanlarından biriside basındır. Özgür basın, TV'ler milletimizle Cumhurbaşkanımızın iletişimini kuran, milletimizin bir biriyle iletişimi kuran, meydanlara çağıran ve o direnişi oluşturan basınımızdır. Onun için sizlere de özel teşekkür ediyorum. Ben basını mutlaka anıyorum. O gecenin kahramanları Cumhurbaşkanımızın dik duruşu, milletimizin tankların önüne çıkmasıdır. Ama bu iletişimi sağlayan ve ortamı bu hale getiren basını ise hiç unutmamak lazım. Teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Daha sonra bir açıklama yapan Ahlat Belediye Başkanı A.Mümtaz Çoban ise: "Ülkemizde ki faciadan sonra milletimize tekrar çok geçmiş olsun. Cenab-ı Hak bir daha bu topluma böyle hain ve sinsice kurulmuş planları yaşatmasın. Bütün İslam aleminin ümidi olan Türkiye bir kez daha batının içimizden bulduğu, içimizden devşirdiği hainlerle birlikte bir plan uygulayarak Türkiye'nin kalkınmasına, gelişmesine, birliğine, dirliğine, vatanının bütünlüğüne hamle yapmaya kalktılar ve başarısız oldular. Milletçe bir imtihan verdik. Hamd olsun milletimiz tüm milletler camiasına örnek teşkil edecek vatan ve bayrak sevgisi anlamında bir şecaat gösterdi. Aynı zamanda milletle beraber milletin başındaki de yani sayın Cumhurbaşkanımızın da ortaya koymuş olduğu bir cesaretti. Allah'ta mahçup çıkarmadı. Yaklaşık 23 gündür meydanlardayız. Bu meydanlarda ki faaliyetlerimiz azami ölçüde milletimizin duygularını hem diri tutmuş hemde birlikte paylaşma şansını vermiştir. Bugünde Ahlat'ta yine kurban keserek nöbetimizi sürdüreceğiz. İnşallah bu belalar def olsun milletimiz bir daha böyle sıkıntılar yaşamasın diye kurbanlar keseceğiz. Yarın ülke genelinde meydanlara inceğiz. Bir daha inşallah hiç kimse buna cesaret edemeyecek. Bu vesile ile çalışmalarımıza da katkı sunmak amacıyla Van milletvekillerimizden ve aynı zamanda eski bakanlarımızdan sayın Beşir Atalay beyefendi, Burhan Kayatürk beyefendi ve Muş eski milletvekillerinden Muzaffer Çakar'ı ilçemizde ağırladık. Hem istişare etmiş olduk hem de çalışmalarımızı paylaşmış olduk. Çokta mutlu ayrıldılar. Türkiye'nin tapusu Anadolu'nun kapısı olan Ahlat'ımızda bu havayı teneffüs etmek onları da çok mutlu etti. Çalışmalarımıza devam ediyoruz. Başkomutanımız ikinci bir emri verinceye kadar bekleyeceğiz. Bu duruşumuzu da tüm milletler camiasına göstereceğiz. Basının bu süreç içerisinde ortaya koymuş olduğu hassasiyetten dolayı, özellikle Ahlat'ta ki yerel ve ulusal basın temsilcilerimize de şükranlarımı belirtiyorum" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Atalay ve Kayatürk ilçeden ayrıldılar. - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Burhan Kayatürk Beşir Atalay AK Parti Ahlat Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title