Haberler

Ak Partili Atalay'dan Seçim Çalışması

AK Parti Ağrı Milletvekili Adayı Abdullah Atalay, AK Parti’nin halkın gönlünde yer etmiş bir parti olduğunu ifade etti.

AK Parti Ağrı Milletvekili Adayı Abdullah Atalay, AK Parti'nin halkın gönlünde yer etmiş bir parti olduğunu ifade etti.

Milletvekili adayı olma süreci hakkında İHA muhabirine konuşan AK Parti Ağrı Milletvekili Adayı Abdullah Atalay, "2002 yılında AK Parti'den aday adayı olmuştum. AK Parti'yi seven ve gönül veren biriyim. O zaman aday olamamıştım. Ancak, AK Parti'ye olan gönül bağım hiç bitmedi. Sürekli aday olmam konusunda toplumun teşvik edici olduğunu gördüm. Memleketimin sorunları olduğunu biliyorum. Bunların çözümleriyle ilgili inisiyatif alabileceğimi ve önemli bir fonksiyon üstlenebileceğimi düşündüm. Bu nedenle AK Parti'den aday adayı oldum. Bu süreçte milletvekili seçilebilirsem, bunun AK Parti'de daha başarılı sonuç verebileceğini düşündüğüm için aday oldum. Kanaatimce de AK Parti, Türkiye'de kurulduğu günden bu yana toplumun gündeminde yer almış ve halkın gönlünde yer edinmiş bir parti. Değerlerine ve ilkelerine inandığım için AK Parti'den aday oldum" dedi.

BEDAŞ'taki genel müdürlük görevinden istifa edip milletvekili adayı olması ile ilgili de konuşan Atalay, şunları söyledi: "Şimdi tabii ki genel müdürlük pozisyonu ile milletvekilliği arasındaki koalisyonu veya mukayeseyi biraz açmak istiyorum. Tabii ki görev yaptığım husus çok önemli bir fonksiyon. İstanbul'da 4,5 milyon aboneden sorumlu genel müdürlük görevi icra ediyordum. 7,5 yıl o görevi yaptım. Bürokratik anlamda özellikle elektrik enerjisi dağıtımı konusunda çok ciddi birikimlerim olduğuna inanıyorum. Bürokrasiyi tanıyorum, siyaseti de yakından gözleme ve işleyişi ile ilgili bilgi sahibi oldum. Bu birikimlerimin bir noktadan sonra halkımızın hizmetine sunulması gerektiğine inandım. Elbette genel müdür olarak sahip olduğum imkanlar benim açımdan belki mukayese edildiğinde böyle bir görevi tercih etmede farklı bir sonuç doğurabilir. Bunu çok önemsemiyorum açıkçası, elde ettiğimiz birikimlerin bir noktadan sonra toplumumuzun hizmetine sunulması gerektiğine inanıyorum."

"BİZİM POLİTİK DİLİMİZ SEVGİ, BİRLİK VE KARDEŞLİK"

Kamuoyunun gündeminde Enerji Bakanı olacağı konusundaki iddialara da yanıt veren Atalay, şunları söyledi: "Biz açıkçası kamuoyunun gündemine girdiğimiz günden bu yana halkın çok ciddi bir teveccühünü gördük. Ağrı'ya gelirken de politik dilimizi sevgi, birlik ve kardeşlikten yana kullandık. Halka yapabileceklerimizi anlattık. Toplumun temel sorunlarını tespit ettik. Bunlara yönelik çözüm ve yaklaşımlarımızı kamuoyuyla paylaşmaya başladık." Ağrı'da 12 yıla yakın yöneticilik yaptığını anlatan Atalay, sözlerini şöyle sürdürdü: "Kamuoyuyla sürekli irtibatı olan birisiyim. Ağrı kamuoyunun, hizmet konusunda bana güvendiğini biliyorum. Muhtemelen kamuoyunun şahsıma olan güveni ve inancı, beni çok daha farklı noktalarda görmek istediklerine yol açabilir. Ama ben doğrusu öncelikle şunu amaçlıyorum. İlime layık ve ilimin sorunlarıyla ilgilenen, onları çözme konusunda yetkin ve etkin bir milletvekili olmayı özellikle tercih ederim. Onun dışındaki hususlar açıkçası çokta benim gündemimde olan hususlar değil. Kamuoyu tabii ki bize her türlü sıfatı yakıştırabilir. Biz bundan onur duyarız. Ama bizim önceliğimiz AK Parti'de başarılı sonuç elde edip milletvekili seçilebilmek, bununla beraber ilimizin problemleri ve geleceğiyle ilgilenmek." - AĞRI

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Abdullah Atalay Ak Parti Türkiye Ağrı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (1)

manisali:

Ne yazikki benim gönlümde yer edemedi.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title