Haberler

AK Partili Ahmet Öksüzkaya Partisinden İstifa Etti

Güncelleme:

AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya, partisinden istifa ettiğini Twitter hesabından açıkladı.

Türkiye yerel seçim sonuçlarını beklerken AKP istifa depremiyle çalkalanıyor. AKP Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya partisinden istifa ettiğini açıkladı.

Sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden açıklama yapan milletvekili Ahmet Öksüzkaya, son zamanlar demokrasi, hukuk ve uzlaşma konularındaki parti politikaları ile şahsi görüşlerinin uyuşmadığını belirtti.

"SON ZAMANLARDA PARTİ POLİTİKALARI İLE ŞAHSİ GÖRÜŞÜM UYUŞMAMAKTADIR"

Özsüzkaya'nın takipçileriyle paylaştığı açıklaması şöyle:  "2002 yılından beri, özellikle ilk iki dönemde yapılan icraatlarla hem yurt içinde hem de yurt dışında yıldızı parlayan bir ülke konumuna gelmemizde mensubu olduğum partinin katkısı büyüktür. Milletimiz ve dünya milletleri bu gelişmeleri takdirle karşılamıştır. Ancak, üzülerek görüyorum ki; son zamanlar da demokrasi, hukuk ve uzlaşma konularındaki parti politikaları ile şahsi görüşüm uyuşmamaktadır. Be nedenle Adalet ve Kalkınma Partisi'nden istifa etme kararı almış bulunuyorum. Bu güne kadar birlikte çalıştığım tüm arkadaşlarımdan haklarını helal etmelerini temenni ediyorum. Milletimize ve şehrime bağımsız olarak hizmet etmeye devam edeceğim."

AHMET ÖKSÜZKAYA KİMDİR

Ahmet Öksüzkaya, 25 Temmuz 1960'ta Kayseri'de doğdu. Babasının adı Süleyman, annesinin adı Nebahat'tir. Serbest Muhasebeci Mali Müşavir; Gazi Üniversitesi Basın Yayın Yüksek Okulu ve Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesini bitirdi. Mali müşavirlik yaptı. Kayseri Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Üyesi oldu. Meslek Odasında Genel Sekreterlik ve Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu. Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) Delegesi olarak görev yaptı. Belediye Meclis Üyeliği görevinde bulundu. 23. Dönemde Kayseri Milletvekili seçildi. Orta düzeyde İngilizce bilen Öksüzkaya, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Türkiye Twitter Kayseri Güncel Haberler

500

Yorumlar (91)

reelbirolsenocak@hotmail.com:

akp bitti arkadaslar

72
20
yanıtYanıtla
hatice TÜRKhaticeturk1905@hotmail.com:

helal olsun Ahmet öksüzkaya yanlış yolu gördün ve bıraktın hemde seçim günü tşkler

11
46
yanıtYanıtla
aslanbombok_33@hotmail.com:

buda cemaatçi vatan haini iyi oldu ettiğin

28
26
yanıtYanıtla
Bygpbeyazity@yahoo.com:

SİZE GÖRE AKP Lİ OLMAYAN HERKES ZATEN VATAN HAİNİ ...

yanıt0
yanıt0
taşradamlan_57@hotmail.com:

akp kan kaybetmeye başladığının göstergesi

yanıt0
yanıt0
derdootobedar derdoo@hotmail.com:

hepiniz istifada etsenız recep tayip erdogan yeter

33
19
yanıtYanıtla
abdullah tuncayabdullahtuncay38@hotmail.com:

yazik sende tuzluk ciktin niye iki donemdir sesini cikarmiyordunda simdi konusuyorsun sendemi pensilvanyadan emir aldin obur tuzluklar gibi

34
17
yanıtYanıtla
seraysry@hotmail.com:

demokrasiden son 2 senede dönüldü çünkü akp aynı akp değil.

yanıt0
yanıt0
vatandaşozgur0672@hotmail.com:

bu istifa plan lı bir istifa sana v erdiğimiz oylar haram olsun......

24
17
yanıtYanıtla
Vatandaşvatan@hotmail.com:

Cemaat çalışıyor :D

27
13
yanıtYanıtla
Tüm 91 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title