Haberler

AK Partili Adaylar Köy Çıkarması Yaptı

Güncelleme:

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayları 7 Haziran 2015 genel seçimleri öncesi çalışmalarına köy ziyaretleri ile devam etti.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayları Seyit Eyyüpoğlu ve Mahmut Kaçar Haliliye ilçesine bağlı Uluhan, Büyükmirdesi, İncirağacı, Aslanlı, Dikme, Boncuk, Parmakkapı, Payamlı köylerini ziyaret ederek vatandaşlardan destek istedi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Eyyüpoğlu, burada yapmış olduğu açıklamada şunları ifade etti: "7 Haziranda yapılacak olan genel seçimler için Haliliye ilçemize bağlı köylerimizi ziyaret ettik. Burada vatandaşlarımızın taleplerini yerinde dinledik. Köylerimizde devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldık. Ülkemizde ve Şanlıurfa'mızda hizmetlerin devamı için, istikrarın devamı AK Parti'ye ihtiyaç var. Halkımız bunu biliyor. Hizmetlerin katlanarak devam etmesi için halkımızdan 7 Haziran genel seçimlerinde destek istiyoruz."

KAÇAR: MECLİSE 12 VEKİL GÖNDERECEĞİZ

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Kaçar, "Yeni, sivil ve demokratik bir anayasa için AK Parti olarak hedefimiz ülke genelinde 400 milletvekili, yine aynı şekilde Şanlıurfa'da da hedefimiz 12'de 12 yaparak 12 arkadaşımızı meclise göndermektir. Milletimizle beraber bunu başarabileceğimize inancımız tamdır" dedi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayları Seyit Eyyüpoğlu ve Mahmut Kaçar Haliliye ilçesine bağlı köylerde yapmış olduğu seçim çalışmalarına Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, AK Parti Haliliye ilçe başkanı Mehmet Canpolat'ın yanı sıra AK Parti Haliliye ilçe teşkilat üyeleri de eşlik etti.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Seyit Eyyüpoğlu Şanlıurfa Ak Parti Yerel Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title