Haberler

Ak Partili Aday Peker: "Gücümüzü Sandıkta Birleştirelim"

BİTLİS (İHA) – AK Parti Bitlis 2. sıra milletvekili adayı M. Zeki Peker, Bitlislilere seslenerek, “Gücümüzü sandıkta birleştirelim” dedi.

BİTLİS (İHA) – AK Parti Bitlis 2. sıra milletvekili adayı M. Zeki Peker, Bitlislilere seslenerek, "Gücümüzü sandıkta birleştirelim" dedi.

Tatvan Belediyesi Kültür Merkezi'nde AK Parti Gençlik Kolları tarafından düzenlenen programa katılan Peker, Bitlis halkına kardeş olmaya aday olduğunu belirtip, Bitlis ve Bitlis halkına hizmet edebilmek için ruhsat istediğini söyledi. Peker, Bitlis aşkını hizmete çevirebilmek için izin istediğini kaydetti. Bitlislilere seslenerek, "Gücümüzü sandıkta birleştirelim" diyen Peker, şunları kaydetti:

"Merhaba Mutki, Hizan, Norşen. Merhaba Ahlat, Adilcevaz, Tatvan. Merhaba dağıyla, bağıyla, insanıyla, doğasıyla güzel Bitlis'im. Benim aziz hemşehrilerim; Bitlis'in geleceği için pazar günü sandık başında olacağız. Ama bu sefer vereceğiniz oy Bitlis'in 4 yılını değil belki 50 yılını etkileyecek. Bu yüzden, belki bir kere mühür vuracaksınız ama sizden ricam mührü vurmadan önce on kere düşünün. Benim güzel kardeşim; biz eski zaman çocuklarıyız. Varlığı da yokluğu da biliriz. Cefayı sonuna kadar çeker, vefa borcumuzu fazlasıyla öderiz. Ben sizden, benim gençliğimde Bitlis'te olmayan imkanları sizlere sağlayabilmem için bana yol açmanızı istiyorum. İstiyorum ki size, genç kardeşlerime, memleketime, Bitlis'ime vefa borcumu daha çok ödeyeyim. Benim kıymetli bacım, benim değerli ablacığım; Ben sizden sadece oy istemiyorum. Ben aslında sizlere hizmet edebilmek için ruhsat istiyorum. Ben sizden içimdeki Bitlis aşkını hizmete çevirebilmek için izin istiyorum. Ben sizlerle olan kardeşlik hukukumuzun gereği olarak, sizler için çalışmak için müsaade istiyorum. Ben sizlere vekil olmaya değil kardeş olmaya adayım. Benim eli öpülesi amcam, eli öpülesi hanım annem; siz beni bugün, bu seçimle tanımadınız. Siz beni düğününüzde halay çekerken, cenazenizde acınızı paylaşırken tanıdınız. Ben, dün olduğu gibi yarın da aranızda olacağım. Çünkü ben sizleri seçimlik hemşehri olarak değil, "ömürlük hemşehrim" olarak görüyorum. Rabbim sağlığımı ve varlığımı bozmadığı müddetçe, sizlere hizmetkar olmaya devam edeceğim. Benim aziz hemşehrim; Pazar günü seçimden sonuç ne çıkarsa çıksın, vallahi billahi siz beni yere de vursanız, çivi gibi yere de çaksanız ben yerden kalktıktan sonra başımın üstünde sizleri taşımaya devam edeceğim. Bir kelebek kadar ömrüm olsa o da Bitlisli hemşerilerime feda olsun. Hepinizi Rabbime emanet ediyor, saygılar sunuyorum."

Duygulu anların yaşandığı programa partililerin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zeki Peker Ak Parti Tatvan Bitlis Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title