Haberler

Ak Partili Aday Çelik: "Bizler Aynı Türkünün Notalarıyız"

AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Sena Nur Çelik, “Aslında biz aynı türkünün notalarıyız. Nasıl bir Yörük türküsü ile bir Urfa divanını duygu olarak birbirinden ayıramıyorsak, bizleri de illerimize, bölgelerimize, etnik aidiyetlerimize göre ayırmak isteyenlere bunu yapamayacaklarını göstermemiz gerekiyor” dedi.

AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Sena Nur Çelik, "Aslında biz aynı türkünün notalarıyız. Nasıl bir Yörük türküsü ile bir Urfa divanını duygu olarak birbirinden ayıramıyorsak, bizleri de illerimize, bölgelerimize, etnik aidiyetlerimize göre ayırmak isteyenlere bunu yapamayacaklarını göstermemiz gerekiyor" dedi.

Seçim çalışmasını aralıksız bir şekilde sürdüren AK Parti Antalya Milletvekili adayı Sena Nur Çelik, öğle saatlerinde Manavgat'ın Evrenseki Mahallesi'nde bulunan esnafları AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, AK Parti Antalya Milletvekili Adayları Mustafa Köse ve Ercan Mekteplioğlu ile birlikte ziyaret ederek esnafların sorunlarını ve taleplerini dinlediler.

Manavgat ziyaretlerinin ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin ile birlikte Alanya Öğretmenevi'nde Alanya'da yaşayan Doğu ve Güneydoğulu vatandaşlarla bir araya geldi. Yaklaşık olarak 300 esnafın katıldığı programa AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, AK Parti Alanya ilçe başkanı Mustafa Berberoğlu, Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney ve teşkilat üyeleri de katıldı.

İlk olarak söz alan AK Parti'nin Antalya'dan en genç Milletvekili Adayı olan Çelik, bir türkünün notaları olduklarını ve kimsenin kendilerini birbirinden ayıramayacağını söyledi. Sena Nur Çelik, "Bugün burada bir mozaik görüyorum. Benim gibi Yörükler, sizler ve Karabük'ten Sayın Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Ali Şahin burada aramızda bulunuyor. Kendisine bugün bize verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum. Aslında bizler aynı türkünün notalarıyız. Nasıl bir Yörük türküsü ile bir Urfa divanından duygu olarak birbirinden ayıramıyorsak, bizleri de illerimize, bölgelerimize, etnik aidiyetlerimize göre ayırmak isteyenlere bunu yapamayacaklarını söylememiz gerekiyor. Çünkü her birimiz Anadolu'nun muhteşem kültürünün, muhteşem tarihinin, muhteşem coğrafyasının evlatlarıyız, çocuklarıyız. İnşallah bundan sonra sizin de desteklerinizle bu birlikteliği hiç kimse bozamayacak" dedi.

"SENA NUR ÇELİK MECLİSTE KADINLARIN TEMSİLCİSİ OLACAK"

Programa katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin ise sözlerine AK Parti zamanında yapılan ana dilde eğitim özgürlüğüne vurgu yaparak başladı. Sena Nur Çelik'in Türkiye'nin en genç milletvekillerinden biri olacağını söyleyen Mehmet Ali Şahin, Sena Nur Çelik'in genç ve donanımlı olduğunu, mecliste de kadınlar başta olmak üzere tüm Antalya'nın temsilcisi olacağını ifade etti. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Ali Şahin Sena Nur Çelik Şanlıurfa Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title