Haberler

Ak Partili Aday Adaylarından Birlik Mesajı

AK Parti Sarıyer belediye başkan aday adayları, Danışma Meclisi Toplantısı'nda partililerle buluşarak, birlik ve bütünlük mesajları verdi.
AK Parti Sarıyer belediye başkan aday adayları, Danışma Meclisi Toplantıları dahilindeki 'Belediye...

AK Parti Sarıyer belediye başkan aday adayları, Danışma Meclisi Toplantısı'nda partililerle buluşarak, birlik ve bütünlük mesajları verdi.

AK Parti Sarıyer belediye başkan aday adayları, Danışma Meclisi Toplantıları dahilindeki 'Belediye Başkan Adaylarını tanıma' konsepti ile bir araya geldi. Sarıyer Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda gerçekleşen etkinliğe, tüm başkan aday adayları eksiksiz katıldı. Alfabetik sırayla söz verilip, 5 dakikalık süre içinde kısaca kendilerini tanıtma fırsatı bulan adaylar, önce kendilerini tanıttı.

TFF yöneticisi, Türkiye Amatör Kulüpler Federasyonu Başkanı, İstanbul Amatör Kulüpler Federasyonu Başkanı Ali Düşmez, ailece 200 yıllık Sarıyer geçmişi olduğunu dile getirirken, Sarıyer'in siyasal, spor ve sosyal hayatındaki etkinliklerinden söz etti.

Gayrimenkul işiyle uğraşan Ali Rıza Zaman; küçükken sokaklarında meyve sattığı Sarıyer'de, garibanların, Sarıyerli vatandaşların hakkını korumak, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye'deki tarihi misyonuna dava arkadaşlığı edebilmek için belediye başkanlığına talip olduğunun altını çizdi.

Başar Biberoğlu, İskender Yaman, İsmail Bülbül, Muhittin Terzi, Kazım Uğur Kızıaslan'ın da kendilerini tanıttığı toplantıda AK Parti Sarıyer İlçe Kurucu Başkanı Nurettin Çelik her zamanki mütevazi tavrıyla salondakileri selamlarken, kısaca kendini tanıttı ve söz siyasi yaşamına gelince "Zaten yıllardan beri omuz omuza yürüyoruz, Sarıyer'deki çalışmalarımızı benden daha iyi sizler bilirsiniz" diye konuştu.

Çevreci başkan sloganıyla yola çıkan Sabri Avcı, Gezi olayları nedeniyle siyasete girme kararı aldığını belirtirken, aday adayları içinde Sarıyer geçmişi olmayan tek aday olarak göze batan Selami Uzun, teşkilatın birik, bütünlük ve azimle çalışmasının, önemine değindiği konuşmasında, Sarıyer'de seçim kazanmanın AK Parti açısından önemine değindi.

Anavatan partisi döneminde Sarıyer belediye başkanlığı yapan ve bir önceki dönem MHP Sarıyer Belediye Başkan Aday Adayı olan Sedat Özsoy, "Sizler beni zaten tanıyorsunuz, biliyorsunuz" dedi. Anavatan Partisi döneminde yaptığı başkanlığı döneminde Sarıyer'e bugüne dek verilmiş en önemli hizmetleri verdiğini iddia eden Özsoy, "İşte Sarıyer'de yarım kalan hizmetlerimizi tamamlamak için bu kez AK Parti'den aday adayı olarak karşınızdayım" şeklinde konuştu.

"SARIYER MİLLİYETÇİSİYİM"

Sarıyer AK Parti Teşkilata Başkanı Salih Güzel ise, "Hepimiz farklı yerlerden gelip bu güzel beldenin güzelliklerini yaşıyoruz. Ben ve ailem de Sivas'tan geldik, eşim ise Karadenizli. Tüm bu alt kimlik ve aidiyet duygularımı yitirmeme rağmen bir üst kimlik olarak tam bir Sarıyer milliyetçisiyim" dedi.

Alfabetik sırayla konuşan aday adaylarında son olarak Şems Çakıroğlu söz aldı. İlk, orta ve lise eğitimini Sarıyer'de tamamlayıp, Karadeniz Teknik Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü'nün ardından, Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesini bitirip, Din Sosyolojisi Bölümü'nde yüksek lisans eğitimini tamamlayan Çakıroğlu, memur olarak girdiği Sarıyer Belediyesi'nin başkanlığına talip olduğunu belirtti.

AK Partili kadroların göreve gelmesiyle Türkiye'nin dünya siyaset ve ekonomisindeki kazanımlarına, Türkiye'nin en büyük kamburlarından olan IMF'ye olan borcun tamamen kapanmasına, İBB Başkanı Kadir Topbaş'ın İstanbul'da alınan mesafelerin ardından, Dünya Belediyeler Birliği Başkanı olarak dünya belediyelerine başkanlık etmesine değinen Çakıroğlu, salonu dolduran partililere soru sorarak şunları söyledi;

"Peki İstanbul, Türkiye ve tüm dünyada AK Partili kadrolar bu başarılara imza atarlarken, Sarıyer'imiz nerelerde? Dünyada bu gelişmeler olurken biz Sarıyerli'ler neden 40 yıl öncesini mumla arıyoruz. İşte bu soruların hepinizin bildiği cevapları yüzünden bu dönem her zamankinden çok daha fazla çalışıp, aday kim olursa olsun, birlik bütünlük içinde, Sarıyer, millet ve hizmet aşkıyla yeniden Sarıyer'de de iktidar olup, Sarıyer'imizin; başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye'ye kazandırdığı ivmenin rüzgarından istifade etmesini sağlayacağız." - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ak Parti İstanbul Türkiye Sarıyer Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title