Haberler

Ak Partili Aday Adayı Turhan'ın, Davutoğlu Anısı

AK Parti Buca İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden AK Parti İzmir 2. Bölge Aday Adayı İbrahim Turhan, 1987’de Ahmet Davutoğlu ile yaptığı sohbetten sonra akademisyen olmaya karar verdiğini belirterek, 28 Şubat’tan sonra üniversiteden ayrıldığını söyledi.

AK Parti Buca İlçe Başkanlığı'nı ziyaret eden AK Parti İzmir 2. Bölge Aday Adayı İbrahim Turhan, 1987'de Ahmet Davutoğlu ile yaptığı sohbetten sonra akademisyen olmaya karar verdiğini belirterek, 28 Şubat'tan sonra üniversiteden ayrıldığını söyledi.

AK Parti İzmir 2. Bölge Aday Adayı İbrahim Turhan, AK Parti Buca İlçe Başkanlığı'nı ziyaret ederek ilçe başkanı Neşat Arslan ve yönetimle sohbet etti. Ziyarette, 1987 yılında Ahmet Davutoğlu ile yaptığı sohbeti anlatan Turhan, "1987 akşamında Başbakanımızla bir öğrenci evinde 4 saat sohbet ettik. Bize ilmi çalışmanın ne demek olduğunu ve ilmi mesuliyetin ne demek olduğunu anlattı. 'Boğaziçi Üniversitesi'nde okuyorsanız hem Batı medeniyetini, hem Doğu medeniyetini ama en önemlisi İslam medeniyetini özümsemeniz lazım' dedi. O dönemden beri onun izini takip ediyoruz. Onun verdiği ilhamla akademisyen olmaya karar verdim" dedi. Turhan, 28 Şubat sürecinde üniversiteyi bırakmak durumunda kaldığını ve 2001 yılına kadar özel sektörde çalıştığını kaydetti. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Ahmet Davutoğlu İbrahim Turhan Ak Parti Buca Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title