Haberler

Ak Partili Aday Adayı Şimdiden Oy İstemeye Başladı

Demokrasinin kalesi Aydın’da aday adayları 7 Haziran genel seçimleri için çalışmalara erken başladı.

Demokrasinin kalesi Aydın'da aday adayları 7 Haziran genel seçimleri için çalışmalara erken başladı. AK Parti Aydın milletvekili aday adaylarından Serpil Özalp Şahbudak, Karacasu ilçesinde cemiyetlere katıldı, kıraathanelere dolaşıp partisi oy isteye başladı.

Karacasu programı kapsamında önce ilçe teşkilatı ile bir araya gelen AK Parti'nin Aydın Milletvekili aday adayı Serpil Şahbudak, teşkilat ziyaretinin ardından ilçede davetli odluğu düğün cemiyetlerine katılıp hem düğünde hem de ilçe merkezindeki kıraathanelerde AK parti'nin icraatlarını anlatıp halktan partisi için oy istedi. İlçe merkezinin ardından Ataeymir Beldesi mahallesine de giden Şahbudak, AK Parti'ninülke yönetiminde göreve gelmesinin Türkiye için adeta bir milat olduğunu belirterek ülkenin 2023 hedefi, yeni Türkiye ve Aydının Aydınlık geleceği için AK Parti'nin göreve devam etmesi gerektiğini söyledi.

Sağlıktan eğitime, ulaşımdan ekonomiye Türkiye'nin Ak Parti'nin yönetimde olduğu son 10 yılda adeta çağ atladığını belirten Şahbudak, "Ak Parti iktidar olmadan önce bir ülke düşünün ki vatandaşı bir hastanede tedavi olabiliyor diğer hastane ise burası SSK'lı bakmıyor diye geri çevriliyor. Ulaşım sıkıntısı ve yolların durumu öylesine. Yapılanlar yapılacakların teminatıdır. 2023 hedefleri ve Yeni Türkiye'nin inşasında yer almak için yola çıktık. Sizlerden destek bekliyoruz. Tarım, turizm ve enerji şehri Aydın'ın sahip olduğu değerleri kıymete dönüştürmek ve yeni Türkiye için sizlerden destek bekliyoruz" diyerek vatandaşlardan destek istedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Serpil Şahbudak Ak Parti Türkiye Aydın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Mehmet Ali Yılmaz'ın ölüm nedeni ne? Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın ölüm nedeni belli oldu mu? Merkez Bankası'nın faiz kararı açıklandı mı? MB Faiz kararı ne zaman açıklanacak? Survivor Berna elendi mi? Survivor'da dün akşam kim elendi? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI #128105 Yemekteyiz 594. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor'da elenen kim oldu? 24 Nisan Survivor'da adaya kim veda etti? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi döndü? Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 25 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 25 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Toz taşınımı nedir, zararları neler? Çöl tozu hangi illeri etkileyecek? Toz taşınımı neden olur? Bugün okullar tatil mi? 25 Nisan Perşembe okul var mı, resmi tatil mi? Bugün ders var mı, işlenecek mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 25 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Ankara'da toz taşınımı ne zaman bitecek? #127781 Toz taşınımı nedir, zararları neler? Bugün hava nasıl olacak? #127781 Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! Toz taşınımı hangi illerde görülecek, ne zaman bitecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title