Haberler

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özbakır

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özbakır'ın konuşması AK Parti Zonguldak Milletvekili Özbakır: - "İlk sonuçlara göre partimiz oy oranını artırarak 3 milletvekili çıkarmayı başarmıştır" Resmi olmayan sonuçlara göre, AK Parti'den yeniden Zonguldak Milletvekili seçilmeye hak kazanan Hüseyin Özbakır, sandıkların yüzde 80'inin açıldığını, kesin olmayan ilk sonuçlara göre partisinin oylarını artırarak 3 milletvekili çıkarmayı başardığını bildirdi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ- AK Parti Zonguldak Milletvekili Özbakır'ın konuşması AK Parti Zonguldak Milletvekili Özbakır: - "İlk sonuçlara göre partimiz oy oranını artırarak 3 milletvekili çıkarmayı başarmıştır" Resmi olmayan sonuçlara göre, AK Parti'den yeniden Zonguldak Milletvekili seçilmeye hak kazanan Hüseyin Özbakır, sandıkların yüzde 80'inin açıldığını, kesin olmayan ilk sonuçlara göre partisinin oylarını artırarak 3 milletvekili çıkarmayı başardığını bildirdi.Özbakır, partisinin Zonguldak İl Başkanlığında yaptığı açıklamada, seçmenin büyük oranda sandığa gittiğini, seçimler için çok çalıştıklarını belirtti.Hüseyin Özbakır, "Gece gündüz demeden biz 7 aydır çalışıyoruz. Biz sahadan ayrılmadık. Tüm teşkilatıma teşekkür ediyorum ve bu sonucu aldık. Türkiye genelinde de bir sonuç aldık. Muhalefet partileri koalisyona girmediler ve sonucunu gördüler. Vatandaşımız çok güzel halletti bu işi. Vatandaşımıza çok teşekkür ediyorum. Önümüz açıldı ve istikrarı yakaladık. Önümüze bakacağız. İlk sonuçlara göre partimiz oy oranını artırarak 3 milletvekili çıkarmayı başarmıştır" diye konuştu. Bu arada partililer, seçim sonuçlarının açıklanmaya başlaması ile kutlama yapmaya başladı.Kesin olmayan sonuçlara göre, AK Parti'den Hüseyin Özbakır, Faruk Çaturoğlu ve Özcan Ulupınar, milletvekili seçilmeye hak kazandı.

Kaynak: AA / Güncel

Hüseyin Özbakır Zonguldak Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title