Haberler

AK Parti Zonguldak Milletvekili Candan'a Ziyaret

ZONGULDAK (AA) – Ereğli'de çeşitli sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri AK Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan'ı ziyaret etti.

Ereğli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hikmet Tezel, ziyarette yaptığı konuşmada, Ereğli Devlet Hastanesi'nin eski binasının da bulunduğu alanın Bülent Ecevit Üniversitesi'ne devir edilmesi için başlatılan çalışmalara tam destek verdiklerini söyledi.

Candan'ın bu süreçte önemli çaba ortaya koyduğunu belirten Tezel, "Söz konusu alan fakülteler kampüsüne dönüştürülmesi durumunda ilçenin sosyal ve ekonomik gelişimine de ciddi katkı sağlayacaktır. Sivil toplum kuruluşları olarak bu konuda her türlü desteği vermeye hazırız" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Milletvekili Candan ise Başbakan Ahmet Davutoğlu'na söz konusu talebi içeren 3 dosya verdiğini, sürecin oldukça olumlu devam ettiğini vurguladı.

İlçeye fakülteler kampüsü kazandırmak istediklerini anlatan Candan, "Gerekli görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Ereğli Belediye Başkanımız ile geçtiğimiz günlerde Başbakanımıza söz konusu talebi içeren dosyayı verdik, inşallah seçimlerden önce ilçemize önemli bir müjde vermek istiyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Anadolu Ajansı- AkHaber.com / Güncel

Bülent Ecevit Üniversitesi Ercan Candan Zonguldak Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title