Haberler

AK Parti Yozgat Milletvekilleri Aydıncık'ta Temaslarda Bulundu

AK Parti Yozgat Milletvekilleri Abdulkadir Akgül, Yusuf Başer ve Ertuğrul Soysal, Aydıncık ilçesinde temaslarda bulundu.

AK Parti Yozgat Milletvekilleri Abdulkadir Akgül, Yusuf Başer ve Ertuğrul Soysal, Aydıncık ilçesinde temaslarda bulundu.

Milletvekilleri Akgül, Başer ve Soysal, Aydıncık Belediye Ahmet Koçak'ı ziyaret etti.

Burada konuşan Başer, Aydıncık ilçesinin AK Parti teşkilatının gücüne güç kattığını söyledi.

Milletin üzerinde irade tanımadıklarını kaydeden Başer, "Milletimiz bize dedi ki 'Türkiye'nin birinci partisi sizsiniz ancak size tek başınıza değil, muhalefetle birlikte hükümet kurma yetkisi verdik.' Biz o yetkiyi dün olduğu gibi bugün de en iyi şekilde kullanacağız. Milletin hakkını, hukukunu koruma noktasında dün neyi söylediysek bugün de aynısını söyleyeceğiz. Aynı hedeflere, beraberce yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.

Soysal da AK Parti'nin Türkiye'nin birinci partisi ve çimentosu olduğunu dile getirerek, "AK Parti'nin dışında milletle beraber yol alan, milletin rotasına uyan başka bir parti yok. Bizim dışımızdaki partiler, nerelerden emir alıyorlar, kimlerin himayelerine giriyorlar, kimler tarafından dizayn ediyorlar milletimiz biliyor" dedi.

Akgül, hükümetin bir an önce kurulması gerektiğini belirtti.

Başkan Koçak da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Akgül, Başer ve Soysal, daha sonra esnafları ziyaret etti.

Kaynak: AA / Yerel

Abdulkadir Akgül Ak Parti Aydıncık Yozgat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title