Haberler

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, "Yatırımlarımız Aksamadan Devam Etmektedir"

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, yatırımların aksamadan devam ettiğini, Celal Atik Ortaokulu’nun 2016-2017 eğitim yılına yetişeceğini söyledi.

Ak Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, yatırımların aksamadan devam ettiğini, Celal Atik Ortaokulu'nun 2016-2017 eğitim yılına yetişeceğini söyledi.

Ak Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer beraberinde AK Parti İl Başkanı Harun Lekesiz, AK Parti Merkez İlçe Başkanı İskender Nazlı, İl Genel Meclis Başkan Vekili Ali Açıkgöz ile birlikte inşaatı süren Celal Atik Ortaokul'unu inceledi.

Müteahhit firma yetkililerinden bilgi alan AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, eğitimde fiziki yapının çok önemli olduğunu belirterek, "Son yıllarda il genelinde çok sayıda okul ve derslikler yapılmıştır. Yozgat merkezde de ihtiyacımız olan okullarımızdan biri tamamlanıyor. Celal Atik Ortaokulumuz çok modern bir şekilde inşallah tamamlanacak ve öğrencilerimizin hizmetine sunacağız. Müteahhit firma ile görüştük 2016-2017 eğitim öğretim yılına yetişecek. Modern spor salonuyla, kütüphanesi, laboratuarlarıyla çocuklarımıza yaraşır bir okul olacak. İl merkezimizdeki bir çok okulu da peyder pey yenileyeceğiz" dedi.

Yozgat'ta yatırımların aksamadan devam ettiğini ifade eden Milletvekili Başer, "Hastane inşaatımız çok hızlı bir şekilde devam ediyor. İnşallah bu yıl sonunda hizmete açılacak. Yine Diyanet Eğitim Merkezimizin inşaatı devam ediyor, Adli Tıp Merkezimiz tamamlanmak üzeredir" diye konuştu. - YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yusuf Başer Celal Atik AK Parti Yozgat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title