Haberler

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer Açıklaması

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Yozgat’a temeli atılan 475 Yataklı Araştırma Hastane inşaatının durdurulmasının söz konusu olmadığını belirterek, AK Parti iktidarının bu güne kadar ne söz vermişse hepsini yerine getirdiğini söyledi.

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Yozgat'a temeli atılan 475 Yataklı Araştırma Hastane inşaatının durdurulmasının söz konusu olmadığını belirterek, AK Parti iktidarının bu güne kadar ne söz vermişse hepsini yerine getirdiğini söyledi.

Yozgat'ta üniversite öğrencileri ile bir araya gelen AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, öğrencilerin sorunlarını dinledi. Yozgat'ın AK Parti iktidarı ile üniversiteye kavuştuğunu belirten Milletvekili Başer, "Bozok Üniversitesi şehrimizin sosyal, kültürel ve ekonomik yönden gelişimine büyük katkı sağlamaktadır. Yakın zamanda Tıp Fakültesi Morfoloji binası ve 200 yataklı hastanesinin temeli atılacak. Bu da şehrimize yine büyük katkı sağlayacaktır" dedi.

Yozgat'a bin kişilik öğrenci yurdu yapıldığını ve yine başka bur yurdun inşaatının sürdüğünü dile getiren Başer, "AK Parti iktidarından önce öğrencilerimiz baraka gibi odalarda barınmak zorunda kalıyordu. Bugün ise öğrencilerimiz 5 yıldızlı otel konforundaki odalarda ikişer üçer kişi kalıyor" diye konuştu.

İktidarın Yozgat'a yatırım yapmadığı ve istihdam alanları oluşturmadığı konusunda propaganda yapıldığını söyleyen Yusuf Başer, "Bugün Bozok Üniversitesi'nde bin 200 kişi istihdam edilmektedir. 475 Yataklı Araştırma Hastanesinde 2 bin 500 kişi istihdam edilecek. Polis okulu ek binası yapılıyor ve yine burada da en az 150 kişi istihdam edilecektir. Bunların hepsi yatırım ve hepsi istihdam alanlarıdır" şeklinde konuştu.

"AK PARTİ NE SÖZ VERMİŞSE YERİNE GETİRMİŞTİR"

Yozgat'ta temeli atılan ve Türkiye'deki 18 şehir hastanesinden biri olan 475 Yataklı Yozgat Araştırma Hastanesinin inşaatının durdurulmasını söz konusu olmadığının altını çizen Milletvekili Başer, "AK Parti ne söz vermişse yerine getirmiştir. AK Partinin hiçbir temeli yarım kalmamıştır. Şimdi muhalefet partileri seçim çalışmalarını yaparken hastane inşaatı durduruldu diye vatandaşımızı kandırmaya çalışıp kara propaganda yapıyor. Hastane inşaatına o bölgede bulunan DSİ arazisi eklendiği için proje değişikliğine gidildi. Proje tamamlandığında inşaat tekrar başlayacak. Bunun yanında o bölgeye ayrıca ağız diş sağlığı merkezi yapılacak. AK Parti iktidarı ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan nerede ne söz vermişse her zaman arkasında durmuş ve sözünü yerine getirmiştir. AK Parti iktidarı Yozgat'a hastane sözü vermiş ve Allah'ın izniyle yerine getirecektir" ifadelerini kullandı. - YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bozok Üniversitesi Yusuf Başer Ak Parti Yozgat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title