Haberler

AK Parti Yozgat Milletvekili Başer, "Yozgat AK Parti ile Hizmet Almaya Başladı"

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, AK Parti iktidara gelinceye kadar Yozgat’a 80 yıl içerisinde yapılan hizmetlerin AK Parti iktidarında 5 katı hizmet yapıldığını belirterek, yeni dönemde Yozgat’ı bir cazibe merkezi haline getirip, göç veren değil göç alan bir il haline getirmek AK Parti’nin namus borcu olduğunu söyledi.

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, AK Parti iktidara gelinceye kadar Yozgat'a 80 yıl içerisinde yapılan hizmetlerin AK Parti iktidarında 5 katı hizmet yapıldığını belirterek, yeni dönemde Yozgat'ı bir cazibe merkezi haline getirip, göç veren değil göç alan bir il haline getirmek AK Parti'nin namus borcu olduğunu söyledi.

AK Parti Yozgat İl Teşkilatı tarafından Bilal Şahin Kültür Merkezinde düzenlenen İl Danışma Meclis Toplantısına katılan AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer burada bir konuşma yaptı. Milletvekili Başer, AK Parti kurulduğundan beri Yozgatlının her zaman demokrasinin yanında, gelişmenin yanında tavır takındığını belirterek, "1 Kasım seçimlerinde Yozgat'tan kurucu genel başkanımız ve Cumhurbaşkanımızın bizlere emanet ettiği AK Parti'yi bir kez daha Yozgat'ta daha güçlü bir şekilde temsil etme noktasında bu gün ahitleşmemiz gerektiğini düşünüyorum. Yozgat teşkilatları olarak 1 Kasım'da bir kez daha güçlü bir şekilde yeniden tarih yazacaktır" dedi.

STK'LARIN KARŞI ÇIKMASINARAĞMEN İKİNCİ OSB'Yİ KURACAĞIZ

AK Parti iktidarına gelinceye kadar 80 yıl içerisinde yapılmış olan hizmetlerin en az 5 katı hizmeti AK Parti iktidarında yapıldığını ifade eden Milletvekili Başer, "Bizden önce Yozgat'ımız da 43 kilometre bölünmüş yol vardı. Şuanda Yozgat'ta 368 kilometre bölünmüş yolu biz yaptık. Yeni dönem içerisinde inşallah biz Yozgat'ta havaalanını kazandırmış olacağız. Açık ceza evinin yapılacağı 200 dönümlük alan kullanılmıyordu, buraya açık ceza evi yapıyoruz. Yozgat'ımız da organize sanayi kurulmuş, yatırımcıları buraya getiremiyorsunuz, getirme imkanınız da olmuyor. AK Parti olarak eğer biz Yozgat'ta ki göçü durdurmak istiyorsak. Yozgat'ta yapmamız gereken şey, Yozgat'ı bir cazibe merkezi haline getirmek olmalıdır. Biz Yozgat'ımızı cazibe merkezi haline getirmek için tüm yolları deniyoruz. Yeni dönem içerisinde havaalanı temelini inşallah hep beraber atmış olacağız. Yeni dönem içerisinde havaalanına yakın bir bölge içerisinde inşallah Yozgat'ta ki sivil toplum örgütlerinin karşı çıkmalarına rağmen, olmasın diye uğraşmalarına rağmen biz Yozgat'ımıza yeni bir organize sanayi bölgesini kurmuş olacağız. Yozgat'a yatırımcıları hep beraber getirmiş olacağız. Geçmiş iktidarlar döneminde Yozgat'ta yatırımcıları engelledirler. Biz AK Parti olarak hiçbir zaman sermayenin rengine hiçbir zaman bakmadık, bakmayacağız. Eğer Yozgat'a yatırımcı olarak gelmek isteyen bütün kardeşlerimizin önüne düşeceğiz, Yozgat'a yatırım gelme noktasında devletin bütün imkanlarını onlara tahsis etme noktasında gayret göstereceğimizi bilmelerini istiyoruz" diye konuştu.

"YOZGAT GÖÇ VEREN DEĞİL GÖÇ ALAN İL OLACAK"

Yozgat'ın yeni dönemde göç veren değil göç alan bir il olacağını vurgulayan Milletvekili Başer, "Yozgat'ta havaalanı ve hızlı trenin hizmete girdiğinde Yozgat merkez ve ilçelerimizdeki üniversite kampuslerimizi büyüttüğümüzde, altyapı ve sosyal hizmetleriyle, belediyemizle el ele vererek Yozgat'ı yaşanabilir bir kent haline getirmek, Yozgat'ı ilçeleriyle buluşturduğumuz andan itibaren Yozgat'ı bir cazibe merkezi yapacağız, göç veren değil göç alan bir il haline getirmek bizlerin namus borcu olduğunu bilmenizi istiyorum" şeklinde konuştu. - YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yusuf Başer Ak Parti Yozgat Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title