Haberler

AK Parti Yönetimi Aday Adaylarıyla Buluştu

25.Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri için AK Parti’den Hatay milletvekili aday adayı olanlar, Antakya İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

25.Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri için AK Parti'den Hatay milletvekili aday adayı olanlar, Antakya İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

AK Parti il binasında düzenlenen toplantıya AK Parti Milletvekili Adem Yeşildal ile milletvekili adayı Tülin Durgun Yetim, aday adaylarından Mehmet Yeloğlu, Süleyman Tenekecioğlu, Mehmet Özkan ve Yusuf Coşkun'da katıldı.

Toplantıda konuşan İl Başkanı Ahmet Atıç, partilerinin birlik ve beraberlik içinde seçimlere hazırlandığını vurgulayarak, milletvekili adayı olan ve aday adaylığı müracaatında bulunan tüm partililerin, AK Parti'nin başarısı için çalışmasından onur duyduğunu söyledi.

Bu dönem Hatay'dan 101 aday adayının başvuruda bulunduğunu ancak sadece 10 aday ismin belirlendiğini, geri kalan isimlerin ise kesinlikle darılmadan gücenmeden, hizmet yolunda çalışmaya devam etmesinin kendilerini mutlu ettiğini söyleyen Atıç, bugüne kadar verilen kardeşlik mesajlarından dolayı memnuniyet duyduğunu ifade etti.

AK Parti Milletvekili Adem Yeşildal ise konuşmasında, parti başarısının en önemli hedef olduğunu, isimlerin gelip geçici, yapılan hizmetlerin ise kalıcı olduğunu söyledi. - HATAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adem Yeşildal Ak Parti Antakya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title