Haberler

AK Parti Yenice İlçe Başkanlığı'na Yılmaz Kırık Atandı

Geçtiğimiz hafta başından görevinden istifa eden AK Parti Yenice ilçe Başkanı Sabri Tom’un yenirine Yılmaz Kırık atandı.

Geçtiğimiz hafta başından görevinden istifa eden AK Parti Yenice ilçe Başkanı Sabri Tom'un yenirine Yılmaz Kırık atandı.

Yenice İlçe Başkanlığı görevine seçilen Kırık'a başarılar dileyen İl Başkanı Timurçin Saylar, " Yeni başkanımıza görevinde başarılar diliyorum. Başkanımız yönetimini kurarak, güzel ve sistemli bir şekilde çalışmalarına başlayıp, ilçesine, memleketine faydalı çalışmalar gerçekleştirecektir" dedi.

AK Parti'de halka hizmetin her şeyden önce geldiğini belirten Saylar, "Koltuklar, makamlar her daim gelip geçici olmuştur. AK Partimiz de önemli olan konu halka, ülkemize, ümmete hizmettir. 15 yılda ülkemizin geldiği nokta belli, bu özverili ve millete hizmet aşkı ile alakalı bir durumdur. Çok şükür hem Karabük'ümüze hem de ülkemiz genelinde AK Partimiz çok büyük işlere imza attı. İnşallah bundan sonra da bu çalışmalar gelişerek devam edecek. Bu vesile ile Yence İlçe Başkanlığı görevine gelen kardeşimiz Yılmaz Kırık'a da yeni görevinde başarılar diliyor. Rabbim, yar ve yardımcısı olsun" diye konuştu. - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

AK Parti Karabük Yenice Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title