Haberler

AK Parti'ye Yeni Katılımlar

Korkuteli ilçesine bağlı Küçükköy beldesinde, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve Demokrat Parti'den (DP) istifa eden 110 kişi, AK Parti'ye geçti.

Korkuteli ilçesine bağlı Küçükköy beldesinde, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve Demokrat Parti'den (DP) istifa eden 110 kişi, AK Parti'ye geçti.

Korkuteli ilçesine bağlı Küçükköy beldesinde CHP ve DP'den istifa eden 110 kişinin, AK Parti'ye katılımı dolayısıyla tören düzenlendi. Rozet takma törenine Ak Parti Antalya milletvekili adayı Hakkı Beşkazalı, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Korkuteli Ak Parti İlçe Başkanı AK Parti Korkuteli İlçe Başkanı Hüseyin Karaceliloğlu ve partililer katıldı. Törende, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, bazı katılımcılara AK Parti rozeti taktı. Tütüncü, "Milletin partisi olan AK Parti'ye hoş geldiniz. Hizmet kervanımıza katıldığınız için sizlere teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Tütüncü, yıllardır genişletilmeyen Korkuteli-Antalya arasındaki yolu da AK Parti iktidarının, 17 ayda 17 milyon TL yatırımla duble yol haline getirdiğini kaydetti. Tütüncü, "Seçim çalışmalarında mensubu bulunduğum AK Partinin Korkuteli teşkilatına destek ve güç vermek amacıyla geldim. Uzun yıllar göremediğimiz dostlarımızı ziyaret etme fırsatı bulduk. Esnaflarımızı gezerek onlarla kısa kısa sohbetler ettik. Ama bu ziyaretimde gördüğüm kadarıyla Korkuteli'nde AK Parti'nin hiçbir sıkıntısı yok. Çünkü beni gören esnaflarımız,

(Senin buralara gelmene gerek yok. Burası çok sağlam) diyerek bana moral veriyorlar" şeklinde konuştu.

AK Parti iktidarının geride kalan 8, 5 yılda adeta hizmet atağı yaptığını kaydeden Tütüncü, şunları söyledi:

"Burası benim memleketim, anamın, babamın memleketi. AK Parti için de Korkuteli çok önemli bir bölge. Yaptığım ziyaretlerde ilçede farklı bir heyecan yaşandığını gözlemledim. Hemen hemen herkesin ağzında Türkiye'de var olan istikrar sürsün sözleri dolaşıyor. AK Parti bu seçimde Antalya ve Korkuteli'nde açık ara önde. 12 Haziran'da halkımız sandığa gidecek ve istikrar için oy verecek. AK Parti 8, 5 iktidarının her gününü hizmetle geçirdi. Tayyip Erdoğan'ı Pazar günü sandıktan ne kadar güçlü çıkarırsak Türkiye daha güçlü hale gelecek. "

- ANTALYA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title