Haberler

AK Parti'ye Güney Mahallesi'nde Yoğun İlgi

AK Parti Kozlu Belediye Başkan Adayı Ertan Şahin, yoğun ilgiyle karşılaştığı Güney Mahallesi’ne beraberinde AK Parti 23. Dönem Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen ile katıldı.

AK Parti Kozlu Belediye Başkan Adayı Ertan Şahin, yoğun ilgiyle karşılaştığı Güney Mahallesi'ne beraberinde AK Parti 23. Dönem Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen ile katıldı.

AK Parti Kozlu Belediye Başkan Adayı Ertan Şahin, beraberinde AK Parti 23. Dönem Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen ve AK Parti Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir ile birlikte Güney Mahallesi'nde ev toplantısına katıldı.

Çok sayıda mahallelinin katıldığı ev toplantısında gördüğü yoğun ilgi karşısında duyduğu memnuniyetini dile getiren Şahin şöyle konuştu:

"Son zamanlarda bütün mahallelerde halkımızın büyük teveccühleri ile karşılaşıyoruz. Bu yoğun ilgiyle 30 Mart'ta seçimi alacağız. Ama bu bize rehavet vermesin daha çok çalışacağız. ve seçimi farklı almanın yoluna bakacağız. Bizim ekibimiz sizlersiniz, bizim ekibimiz halktır. Sizlerin bize yardımlarıyla 30 Mart akşamı sandıkları patlatacağız. Sizlere güveniyoruz. Bu çaba da özellikle bayanlarımızın, ama erkeklerimiz alınmasın. Bayanlarımızın büyük bir emeği var. Çünkü onlar gerçekten toplantılarda, günlerde bu işi başaracaklarına inandılar. Her tarafta son dönemlerde büyük bir akın var. Aslında Güney Mahallesi buna büyük bir öncülük yapıyor. Artık halkımız AK Parti çatısı altında buluşuyor. Sizlere güveniyoruz. Hep beraber geleceğin daha iyi olacağı Kozlu'da, yeni ilçe olan Kozlu'da aydınlık günlere ulaşacağımızın inancı tam. İnşallah Kozlu'muzda yeni bir çağın başlangıcının işaretini halkımız veriyor. Bundan sonra inşallah atılım dönemi olacağını müjdeliyoruz. Diğer parti adayları sürekli bizi eleştiriyorlar. Şahsımız üzerine hakarete varıcı söylemlerde bulunuyorlar. Son döneme yaklaştıkları iyice artık çıldırdılar."

Kozlu'nun 50 yıllık ilçe olma hayalini AK Parti'nin gerçekleştirdiğini vurgulayan AK Parti Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir, "Bu saatten sonra artık Güney Mahallesi'ni kimse tutamaz. Bu akşamki toplantımıza bütün aile fertlerinden temsilciler var. Siz bu sandıkları patlatmaya zaten inanmışsınız. AK Parti'nin Kozlu'ya vermiş olduğu değerin karşısında sizlerde gerekli teveccühü zaten gösterdiniz. AK Parti 50 yıllık hayalimiz olan Kozlu'nun ilçe olma arzusunu bir gecelik kararname ile gerçekleştirdi. Bu Kozlu için büyük bir nimettir. Kozlu'nun ileriye gitmesi açısından büyük bir nimettir. 30 Mart'tan itibaren AK Parti'nin bayrağını tekrardan Kozlu Belediyesi'ne dikerek bu hizmetleri fazlasıyla almaya başlayacağız" diye konuştu.

"TÜRKİYE, İSTİKRARI İLE GELECEĞİNE HEDEF KOYMUŞ"

AK Parti 23 Dönem Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen ise şöyle dedi:

"Güney Mahallesi mesajını vermiştir. Kozlu kar kütüğü gibi yuvarlanıp büyümeye başlamıştır. Ertan Şahin'i, onun meclis üyelerini ve sizleri kutluyorum. Kozlu, her dönemde hak ettiği yeri almıştır. Bu dönemde çok daha fazlasını alacaktır. Sadece bir belediye başkanını seçmiş olmayacağız. Aynı zamanda Türkiye'nin kaderi de oylanıyor. Bunu hiç aklınızdan çıkartmayın. 30 Mart seçimlerinde ülkenin hem yerel idaresini seçiyoruz. Hem de gelecekte istikrarın devamını sağlayacağız. İşte bölgesinin içerisinde yıldız gibi parlayan bir Türkiye var. İstikrarı ile geleceği ile hedeflerini koymuş. 2023 yılı dünya ekonomisi içerisinde 10. Sıraya girmek için hedef koymuş. Bir dünya devleti olacağız. Bunu içeride ve dışarıda hazmedemeyenler var. Eski alışkanlıklarını devam ettirmek isteyenler var. Halkın sırtından geçinmek isteyenler var. Yıllardır bunu sürdürdüler. Rahmetli Menderes'ten itibaren bu ülkenin insanına 'Bu ülkenin sahibi sizsiniz. Söz milletindir' denildi. Kabul etmediler. Menderes'i astılar. Nerede Türkiye ön almaya çalışıyor, ayağa kalkmaya çalışıyor, hemen bir türlü şekli ne olursa olsun netice önünü kesmeye çalışıyorlar. Bu gün Türkiye daha güzel bir dönem yaşıyor. Çünkü Avrupa Devletleri'ne baktığınız zaman Yunanistan borç batağının içerisindedir. Her gün grevler yapılıyor. Adaları satmak istiyorlar. Para istiyorlar. O konuma gelmişler. Bu gün Türkiye IMF'ye borç verebilecek konuma gelmiş. Bu gidişatı önlemek isteyenler önümüzü kesmek istiyorlar." - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ertan Şahin Zonguldak Ak Parti Kozlu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title