Haberler

Ak Parti, Yaşlılarla Bir Araya Geldi

AK Parti Muş İl Başkanlığı, ’Büyüklerimize Hürmet Kararımız Evet’ programı kapsamında yaşlılarla bir araya geldi.

Ak Parti Muş İl Başkanlığı, 'Büyüklerimize Hürmet Kararımız Evet' programı kapsamında yaşlılarla bir araya geldi.

Öğretmenevinde düzenlenen programa AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, Belediye Başkanı Feyat Asya, İl Başkanı Namık Ergün, parti yöneticileri ve yaşlılar katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Feyat Asya, 18-24 Mart tarihleri arasında ilan edilen 'Yaşlılar Haftası' münasebetiyle bir araya geldiklerini söyledi. Geçmişi okuyarak geleceğe hazırlandıklarını ifade eden Başkan Feyat Asya, "Ahlaki değerler üzerinden bizlerinde yaşantısının devam etmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum. 2002'de göreve gelen Erdoğan, o günden buyana yaşlılara büyük önem verdi. 16 Nisan'da kararımız evet olacaktır. Bölgemiz ve ülkemizin birliği ve beraberliği için, dış ülkelere ders verebilmek için bir fırsattır. Bunların ittifak ettiği şer odağında evetle, gönül birliğiyle daha yaşanabilir bir ülke için el ele vermeliyiz" dedi.

AK Parti İl Başkanı Namık Ergün ise, bu programı 81 ilde eş zamanlı olarak yaptıklarını söyledi. Ergün, "Bu özel programda sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyuyoruz. Bizler siz kıymetli büyüklerimizi kaynak olarak görmekte ve sizleri inancımızın ve geleneğimizin birer kaynağı olarak görmekteyiz. 22 Temmuz'da yaşlılar koordinasyonu kuruldu. Büyüklerimiz en büyük ayrıcalıklarımızdan biri olarak görüyoruz. Yaşadığınız sıkıntılarda yanınızda olacağız. Evde bakım ve sağlık hizmetleri ile yanınızda olduk. 65 yaş üstü aylığı ve ulaşım imkanı sağlamak siz değerli büyüklerimize yapılmış hizmetlerdir. Konuşmanın değil üretmenin derdinde olduk" diye konuşu.

16 Nisan'da Muş'a yakışır bir sonuç ortaya çıkaracaklarını belirten AK Parti Milletvekili Mehmet Emin Şimşek de, "Evet, AK Parti'nin sorunu değil, benim sorunum değil, herhangi birimizin sorunu değil; ülkemizin, çocuklarımızın, torunlarımızın geleceği içindir. Sizler bizim büyüklerimiz ve öğretmenlerimizsiniz. Önceden birçok kuyruk vardı, ilaç alamıyorduk, hastalar hastanede rehin kalıyordu, yollar, havaalanları yoktu, buradan Ankara'ya 30 saate gidiliyordu. Koalisyonlar vardı, kavga vardı bunun için hizmet yapılmıyordu. Rahmetli Menderes, rahmetli Özal, Demirel ve Erbakan başkanlık sistemini istiyordu ama bırakmadılar. Sürekli bankalar batıyordu. Sonra Recep Tayyip Erdoğan geldi ve 'bankaların batmasına izin vermeyeceğiz, biz bu parayla hizmet yapacağız, engellilerinize vereceğiz, yaşlılarımıza vereceğiz' dedi ve yaptı da. Şunu inanarak söylüyorum, güçlü bir millet olmasaydı, güçlü bir hükümet olmasaydı 15 Temmuz'da ülkeyi böleceklerdi" şeklinde konuştu. - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Mehmet Emin Şimşek AK Parti Muş Politika Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title