Haberler

AK Parti Yalova Milletvekili Coşkun Açıklaması

"Biz istiyoruz ki Termal, artık ulusal alanda değil, uluslararası alanda da rekabet edecek, turisti çekecek bir ilçemiz olsun. Onun öyle olması için de Sayın Başbakanımızdan yardım ve destek iste...

AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, "Biz istiyoruz ki Termal, artık ulusal alanda değil, uluslararası alanda da rekabet edecek, turisti çekecek bir ilçemiz olsun. Onun öyle olması için de Sayın Başbakanımızdan yardım ve destek istedik" dedi.

Tüketiciyi Koruma Derneği (TÜKODER) Yalova Şubesini ziyaret eden Coşkun, gazetecilere yaptığı açıklamada, Termal ilçesindeki Sağlık Bakanlığına ait kaplıca işletmeleriyle ilgili Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüğünü söyledi.

Termal Kaplıca İşletmelerinin iyileştirilmesi için gerekli çalışmaların yapılacağını dile getiren Coşkun, şöyle konuştu:

"Kızılcahamam kampımızda Başbakanımıza, Termal ilçesinde Sağlık Bakanlığına ait olan tesislerinin artık çok verimsiz hale geldiğini, bu konuda yardım talep ettiğimizi söyledim. Kendisi de Sağlık Bakanımıza konunun ne olduğunu sordu. O da çalışmaların son aşamaya geldiğini ifade etti. Biz istiyoruz ki Termal, artık ulusal alanda değil, uluslararası alanda da rekabet edecek, turisti çekecek bir ilçemiz olsun. Onun öyle olması için de Sayın Başbakanımızdan yardım ve destek istedik. Kendisi de destek olacağını, ne yapılması gerekiyorsa yapılması yönünde talimatını da verdi."

Tüketicilerle ilgili yasa

Coşkun, Tüketicin Korunması Hakkında Tasarının kanunlaşması ile 76 milyon insanın, birçok gelişmiş ülkelerdeki vatandaşlarla aynı haklara hatta bazı alanlarda daha üst düzey korumaya sahip olacağını vurguladı.

TBMM Genel Kurulunda kabul edilen kanunla tüketicilerin güvenliğinin sağlanması ve bilinç düzeyinin artırılmasının hedeflendiğini vurgulayan Coşkun, şunları kaydetti:

"Tüketicilerin mahkeme dışı çözüm organları aracılığıyla, haklarını etkin, hızlı ve masrafsız arayabilmesinin önü açılmıştır. Haksız rekabetin önlenmesi, rekabetin gelişmesi sağlanmış, bürokratik işlemlerin azaltılması sağlanmıştır. Daha yüksek standartlarda ürün ve hizmet kalitesinin verilmesi, tüketicinin hak güvenliğinin ve bilincinin artırılmasına imkan sağlanmıştır"

TÜKODER Yalova Şube Başkanı Funda Ayarcı ise Coşkun'a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek ona çiçek takdim etti. - Yalova

Kaynak: AA / Yerel

Temel Coşkun Ak Parti Termal Yalova Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title