Haberler

AK Parti Yakutiye İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına Ömer Katar Atandı

Ak Parti Yakutiye İlçe Gençlik Kolları Başkanlığını yürüten Abdullah Abay'ın kişisel sebeplerden dolayı görevinden ayrılmasının hemen ardından aynı göreve yeni bir isim getirildi. Abay'ın istifasının ardından Ak Parti Yakutiye Gençlik Kolları Başkanlığına Ömer Katar atandı. Ak Parti Erzurum İl Başkanlığında yapılan toplantıya il yönetim kurulu üyeleri, ilçe gençlik kolları başkanları ve birçok partili katıldı.

Yapılan toplantının ardından Ömer Katar görev atama belgesini, Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi Soner Yalçın ve Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Selim Özdemir'in elinden aldı.

ÖMER KATAR'IN SİYASİ GEÇMİŞİ

Siyasete 2011 yılında Başkan olarak seçildiği Ak Parti Yakutiye Gençlik Kollarında başladı. 2013 yılında İl Gençlik Kolları Üni Ak Başkan yardımcılığına devam etti. Daha sonra Erzurum Atatürk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Üni Ak Öğrenci sorumluluğu görevine getirildi.

Son olarak 2014 yılı itibariyle Ak Parti İl Gençlik Kolları yönetiminde görev alan Katar, bu görevini şimdiye dek devam ettirmişti. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yakutiye Ak Parti Erzurum Katar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title