Haberler

AK Parti ve MHP'liler Açılışta Buluştu

Şehzadeler Belediyesi, Karaağaçlı Mahallesinde atıl durumda bulunan mesire alanın yeniden düzenleyerek hizmete açtı. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Belediye meclisince alınan karar ile Alparslan Türkeş adını alan mesire alanının Manisa'ya hayırlı olmasını diledi.

Karaağaçlı Mahallesinde atıl durumda bulunan çamlık mesire alanı, Şehzadeler Belediyesi tarafından yenilenerek hizmete açıldı. Belediye Meclisinin almış olduğu kararla Alparslan Türkeş adının verildiği mesire alanının açılışına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mümtaz Kahya, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan, MHP İl Başkanvekili Hüsnü Bayraktar, AK Parti Şehzadeler Grup Başkanvekili İbrahim Onaylı, MHP Şehzadeler Grup Başkanvekili Ziya Elmalı, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı İdris Avşar, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Cemal Kutlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Karaağaçlı mesire alanına bakımsızlık nedeni ile vatandaşların ilgisinin azaldığını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, "Alparslan Türkeş Mesire alanının açılış törenine teşrifleriniz nedeni ile hepinize çok teşekkür ediyor, hoş geldiniz diyorum. 30 Mart yerel seçimlerinde sizlerin teveccühü ile Şehzadeler Belediye Başkanı olarak seçildim. Göreve geldikten sonra sıkıntılı bir süreç bizleri bekliyordu. Göreve başladığımızda Belediyemize ait hiçbir binamız yoktu. İlk üç boyunca Kaymakamlık binamızın en üst katında Belediyemizin kuruluş çalışmalarını yaptık. Aradan geçen süreç içerisinde birçok sıkıntıları göğüsleyerek, gece gündüz demeden çalışarak Şehzadeler'de, güler yüzlü, temiz ve çalışkan bir belediye inşa ettik. Şükürler olsun bu gün Şehzadeler ilçemizin 65 tane mahallesine hizmetlerimizi götürüyoruz. Belli aralıklarla projelerimizi yapıyor ve bunların açılışlarını da hep birlikte gerçekleştiriyoruz. Daha birçok projelerimiz var. Etap, etap bu hizmetlerimiz devam edecek. Şuan açılışının gerçekleştirdiğimiz bu alan 8 bin metrekarelik bir alan. Daha önce Manisa halkımızın piknik yapmak için hoşça vakit geçirdikleri bir yerdi. Ama zaman içerisinde bakımları yapılmadığı için ilgi azaldı. Manisa sıcak bir memleket. Vatandaşlarımızın böylesine güzel mesire alanlarına, rekreasyon alanlarına ihtiyacı var. Bu nedenle bizde göreve gelir gelmez bu alan ile ilgili bir proje çalışması yaptık ve ihale açtık. Yaklaşık 526 bin TL'lik bir bütçe ayırarak burasını böylesine güzel Şehzadelere yakışır, bizim aziz hemşerilerimize yakışır bir hale dönüştürdük" dedi.

"BİZ BU ÜLKEYE HİZMET EDENLERİ HAYIR VE DUA İLE ANARIZ"

Karaağaçlı halkının mesire alanına Alparslan Türkeş isminin verilmesi yönünde taleplerinin olduğunu ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, "Bu alanın yeniden yapılmasında emeği geçen tüm arkadaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Bu mesire alanındaki çam ağaçlarını, aslen Karaağaçlılı olan dönemin Toprak Su İşlerinde müdürlük yapmış olan rahmetli Sadık Ekici abimiz 30 yıl önce dikmişti. Kendisinin rahmet ve minnetle anıyorum. O gün buraya ağaç dikmiş bugün bizlerde bu ağaçların gölgesinde serinliyor, hoşça vakit geçire biliyoruz. Mekanı cennet olsun inşallah. Daha önce Karaağaçlı belediyesi döneminde bu güzel mesire alanına Alparslan Türkeş adı verilmişti. Fakat ardından isim değişikliğine gidilmişti. Biz göreve geldikten sonra, Karaağaçlı mahallemize yaptığımız ziyaretlerde, vatandaşlarımızdan bu alanın isminin yeniden Alparslan Türkeş olarak değiştirilmesi talebini aldık. MHP'li Belediye Meclis Üyelerimiz meclis toplantımızda bir önerge verdiler. Bir sonra ki toplantıda hem AK Parti hem de MHP'li meclis üyelerinin ortak önergesi ile Adnan Menderes Mahallesinde yaptığımız spor tesislerine merhum Başbakan Profesör Doktor Necmettin Erbakan'ın isminin verilmesi, Karaağaçlı'daki mesire alanına ise eski Başbakan yardımcılarımızdan Alparslan Türkeş' in adının verilmesi Şehzadeler Belediyesinin AK Parti ve MHP'li meclis üyelerinin oyları ile kabul edilmişti. Bizim bu ülkeye hizmet edenlerle bir problemimiz yok. Biz bu ülkeye hizmet eden, ardından iz bırakan herkesi hayır ve dua ile anarız. Bu projemizde desteklerini esirgemeyen çok değerli meclis üyelerimize ve tüm personelimize çok teşekkür ediyorum. Allah daha nice güzel açılışlarda bir arada olmayı bizlere nasip etsin" diye konuştu.

"ALPARSLAN TÜRKEŞ MESİRE ALANI MANİSA'YA HAYIRLI OLSUN"

Alparslan Türkeş Mesire alanının Manisa'ya hayırlı olmasını dileyen Büyükşehir Belediye Başkanvekili Ziya Elmalı, "Alparslan Türkeş Mesire Alanının yapımında emeği geçen başta Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik olmak üzere emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca bu alan Alparslan Türkeş isminin verilmesinden katkısı olan tüm Meclis üyesi arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Bu alanın hem Karaağaçlı hem de Manisa halkı için önemli olduğunu biliyorum. Alparslan Türkeş Mesire alanının tüm halkımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

AKÇAY: "ÖMER FARUK ÇELİK'E TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Karaağaçlı Mesire alanına Alparslan Türkeş isminin verilmesinden dolayı Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'e teşekkür eden Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, "Bugün burada olmaktan gerçekten çok büyük mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Bu gün bu organizasyonu yapan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin sizlere selam ve saygılarını sunmaktan da büyük mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Şehzadeler ilçesinin çok değerli Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik kardeşimiz burada hizmetlerin gayet güzel bir şekilde anlattı. Bugün diğer bir sevincim ise, Şehzadeler Belediyesinin AK Parti ve MHP'li meclis üyelerinin birlikte aldığı karar ile bu alan Alparslan Türkeş isminin verilmesi ve çok değerli Belediye Başkanımızın da katkılarıyla hayata geçmesidir. Bu gün bu açılış töreni, merhum başbuğumuz Alparslan Türkeş'i anmamıza ve yad etmemize vesile olmuştur. Bu güzel mesire alnının yeniden düzenlenerek, merhum liderimiz Alparslan Türkeş'in adını verilmesi nedeni ile katkı veren Şehzadeler Belediye Başkanımız ve Belediye Meclis üyelerine ve çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. Az önce Ömer Faruk Çelik Başkanımı dinledik hizmetlerinin özetini anlattı bize. Hepsini anlatsa herhalde iki saatten fazla dinlerdik. Demek ki bu kadar kısa süre içerisinde kıt imkanlarla güzel hizmetler verile biliyor. Burada önemli olan iyi yönetmektir. Sistem ne olursa olsun iyi yöneticiler sistemi yönetir. Bugün burada iyi yöneticiler var. Bunu açık yüreklilikle ifade ediyor hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum" şeklinde konuştu.

ÖZDAĞ: "ALPARSLAN TÜRKEŞ TÜRK SİYASİ HAYATINA DAMGA VURMUŞ BİR ŞAHSİYETTİR"

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik' in güzel hizmetlere imza attığını ifade eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, "Burada anlamlı bir açılış için bir aradayız. Biraz önce konuşmalarda MHP Grup Başkanvekilimiz ve Belediye Başkanvekilimizin de ifade ettiği gibi, Şehzadeler Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik gerçekten başarılı bir Başkanı. Güzel hizmetler yapıyor. İnşallah hizmetleri artarak devam edecek. Bugün burada MHP Grup Başkanvekili, teşkilat mensupları ve AK Parti olarak beraberiz. İnşallah parlamentoda da Türkiye'nin geleceği için birlikte oy kullanır, Türkiye'nin geleceği için kanunlar çıkartırız. Bu tablo, merhum Alparslan Türkeş'in başkanlık sisteminin gerçekleşmesine de vesile olur inşallah. Ömer Faruk Başkanımızı tebrik ediyorum. Kendisini kutluyorum. Çünkü Alparslan Türkeş adını bu tesise birlikte vermişler. Alparslan Türkeş Türk siyasi hayatına damga vurmuş, nesiller yetiştirmiş bir şahsiyet. İnşallah Ömer Faruk Çelik Başkanımda, MHP'li çok değerli siyaset adamları da tarihe not düşerler. İnşallah beraberce Manisa'yı daha zengin ve daha özgür yapacağız. İnşallah burada hep birlikte hizmet edeceğiz. Ömer Faruk Çelik Başkanıma teşekkür ediyorum. Şehzadeler Belediyesi olarak Necmettin Erbakan ve Alparslan Türkeş isimlerini verdiler, ama dört İsim eksik. Adnan Menderes, Süleyman Demirel, Bülent Ecevit ve Muhsin Yazıcıoğlu isimleri eksik bunları da tamamlayacağız inşallah. Tekrardan Alparslan Türkeş parkımız hayırlara vesile olsun diyorum" dedi.

Konuşmaların ardından protokol üyeleri kurdeleyi birlikte keserek Alparslan Türkeş Mesire Alanını hizmete açtı. Şehzadeler Belediye başkanı Ömer Faruk Çelik, açılışın ardından protokol üyelerine mesire alanını gezdirerek yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Alparslan Türkeş Karaağaçlı AK Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title