Haberler

AK Parti Van Milletvekilleri Seçim Gezilerini Sürdürüyor

AK Parti Van milletvekilleri, 10 Ağustos’ta yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimi kapsamında Muradiye, Saray ve Çaldıran ilçelerinde halkla bir araya geldiler.

AK Parti Van milletvekilleri, 10 Ağustos'ta yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimi kapsamında Muradiye, Saray ve Çaldıran ilçelerinde halkla bir araya geldiler.

Muradiye, Saray ve Çaldıran ilçelerine adeta çıkarma yapan Van milletvekilleri Fatih Çiftçi, Burhan Kayatürk ve Mustafa Bilici, büyük bir coşkuyla karşılandı. İlçelerdeki esnafları tek tek gezerek cumhurbaşkanlığı seçiminde destek isteyen Çiftçi, Kayatürk ve Bilici, 10 Ağustos'ta yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimine yönelik yaptıkları ortak değerlendirmede, şunları kaydettiler:

"Eski Türkiye'de insan hakları ayaklar altındaydı, faili meçhuller almış başını gitmişti, gecelik faizler 7 binleri aşmıştı. IMF kapılarında borç para arayan bir Türkiye vardı. Ekranlarda sürekli krizden çıkma reçeteleri konuşulurdu. Türk lirasının itibarı yoktu. Cumhurbaşkanlığı seçimleri her zaman için bir kriz, kaos meselesiydi, ülkenin siyasetini tıkamak için bir fırsattı. Kendi siyasetlerinin, vesayetlerinin temsilcisi olarak ısmarlama adaylarla cumhurbaşkanlığı makamını işgal eder hale gelmişlerdi. Şimdi ise cumhurbaşkanını millet seçecek, siz esnafımız, çiftçimiz, işçimiz yani cumhur seçecek. Cumhurbaşkanı kendisini seçen koalisyon hükümetine ve milletvekillerine karşı değil millete hesap verecek. Milletin adamı olacak. Tarafsızlığını hep milletten yana kullanacak. İnşallah, 10 Ağustos'tan sonra milletin adamıyla milletin zamanı çalışacak. İnşallah milletimizin desteği ile daima ileri diyen, 2023'leri, 2071'leri gösteren cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan, cumhurun yeni reisi olacak. Bizlerde seçime kadar canla başla çalışmaya devam edeceğiz."

Milletvekilleri ve beraberindeki partililer, daha sonra ilçelerdeki parti binalarında seçim istişare ve değerlendirme toplantısı düzenlediler. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çaldıran Muradiye Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title