Haberler

AK Parti Van Milletvekili Beşir Atalay Kırıkkale'de

AK Parti Van Milletvekili, TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Beşir Atalay Kırıkkale’ye geldi.

AK Parti Van Milletvekili, TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Beşir Atalay Kırıkkale'ye geldi.

Milletvekili Atalay, Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl genel meclis Başkanı Şerafettin Atalay, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Çetin ve İl Emniyet Müdürü Hasan Onar'la birlikte yapımı tamamlanan Beşir Atalay Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret etti. Programda Vali Kolat, okula Beşir Atalay isminin verilmesiyle ilgili Valilik Onay Belgesini takdim etti.

Ziyaret öncesi bir açıklama yapan Kırıkkale Valisi Ali Kolat, "Prof. Dr. Beşir Atalay şu an Van Milletvekili ama Kırıkkale doğumludur. Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi. Aynı Üniversitede mastır ve doktorasını yaptı. Daha sonra Erzurum Üniversitesinde çalışmaları oldu. Devlet Planlama Teşkilatında Daire Başkanlığı yaptı. Marmara Üniversitesinde görev aldı. 1990 yıllında Kırıkkale Üniversitesi Kurucu Rektörü olarak görev yaptı. Çeşitli uluslararası kuruluşlarda çalıştı. Daha sonra Kırıkkale ve Van Milletvekili olarak parlamentoda görev aldı. İçişleri Bakanlığı ve Başbakan Yardımcılığı görevlerinde bulundu. Kendilerine şükranlarımı sunuyorum. Kırıkkale'ye geldiğimde kendileri ile çalıştık. İlimizde Güç Birliği Platformunda da çalışmalarımız oldu. Kırıkkale'mizde şuan devam eden iki milyar liralık yatırımların hepsinde imzası vardır. Allah kendisinden razı olsun. Bu okulumuzun yapımında, ayrıca Nur Cami, Hükümet Konağı ve yapılacak olan Adalet Sarayı projesinde da büyük katkıları oldu. İlimizdeki okulların proğrama alınmasında da ayrıca emekleri olmuştur." dedi.

AK Parti Van Milletvekili Prof. Dr. Sayın Beşir Atalay'da, "Biz buraya sizlerin dualarını almak için geldik. Siz gençlerin duaları bizler için çok değerli. Bizlere dua ederseniz çok mutlu oluruz. Değerli Valime, Belediye Başkanımıza ve eğitim yöneticilerimize de çok teşekkür ederim. Milletvekili seçildiğimde ilk iş olarak yatılı bir İmam Hatip Lisesi yapılması yönünde bir çabamız oldu. O zamanki Milli Eğitim Bakanımızdan rica ederek buranın programa alınmasını sağladık. Bizim tüm çabamız öğrencilerimizin iyi yetişmesi içindir. Önemli olan sizlerin derslerinize iyi çalışmanız ve güzel bir ortamda eğitim almanızdır. Ben bu okulun yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından kendi ismini taşıyan İmam Hatip Lisesinde incelemelerde bulunan Atalay, yapımı tamamlanan ve hizmete giren yeni Valilik hizmet binasını ziyaret ederek Valilik şeref defterini imzaladı.

Kent merkezinde yapımı tamamlanan şehitler parkınıda ziyaret eden Beşir Atalay, burada vatandaşlarla sohbet etti. - KIRIKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Beşir Atalay AK Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
title