Haberler

AK Parti Van Milletvekili Adayı Faruk Alpaslan Bu Akşam Van Tv'de Canlı Yayında

AK Parti Van Milletvekili Adayı Faruk Alpaslan, bu akşam Van TV’de saat 20.00’de yayınlanan “Seçim Gündemi” programının konuğu olacak.

AK Parti Van Milletvekili Adayı Faruk Alpaslan, bu akşam Van TV'de saat 20.00'de yayınlanan "Seçim Gündemi" programının konuğu olacak.

Van TV'de bu akşam 20.00 - 21.00 saatleri arasında yayınlanan Yılmaz Tekin'in sunduğu "Seçim Gündemi" programının canlı yayın konuğu olacak olan AK Parti Van Milletvekili Adayı Faruk Alpaslan, Van'da yapılan yatırım ve hizmetlerin yanı sıra, birlik beraberlik ve huzurun önemine dikkat çekecek. Vanlıları Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun 29 Mayıs 2015 Cuma günü saat 14.00'de Beşyol Meydanı'nda yapılacak mitingine de davet eden Faruk Alpaslan, siyasi çalışmalarını "Hepimiz Biriz Beraberiz" diyerek sürdürüyor.

Yaptığı seçim konuşmalarında ve açıklamalarında, huzursuzluğun siyasi görüş, etnik ve kültürel kimlik ayırımı yapmadan herkesi mağdur ettiğine, huzurun kalıcı hale gelmesine dikkat çeken Faruk Alpaslan, yatırım ve hizmetlerin gelmesinin huzura sahip çıkılmasına ve hizmet siyasetine bağlı olduğuna vurgu yapıyor. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Faruk Alpaslan Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title