Haberler

AK Parti Van Milletvekili Aday Adayı Giyik'in Seçim Çalışmaları

AK Parti Van Milletvekili aday adayı Cafer Giyik, seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Türkiye, 7 Haziran 2015 genel seçimleri için gün sayarken aday adayları çalışmalarını hızlandırdı. Seçim ziyaretlerinin yanı sıra gazete ve ajanslara konuşan Giyik, gündeme ilişkin bazı konulara değiniyor. Türkiye'nin tarihi bir dönemeçten geçtiğini ifade eden Giyik, "Asıl mesele, bu tarihi dönemeçte Van'ı kimlerin temsil edeceğidir. Ben Allahın izni ve Van halkının desteğiyle bu süreçte Van'ı temsil edecek milletvekillerinden biri olmak için adayım. Çünkü beni tanıyanların da bildiği gibi ben üstlendiğim her görevi yerine getirmek için bugüne kadar gecemi gündüzüme katarak çalıştım. Milletvekili olduğum takdirde aynı görev ve sorumluluk bilinciyle çalışacağım. İki kardeşini, kayınbiraderini ve pek çok yakınını depreme kurban veren biri olarak, acılarımızı bağrımıza basarak, bugüne kadar Van için çalıştık ve Allaha çok şükür ki Van'ı yeniden ayağa kaldırdık. Çok tecrübe kazandım. 12 yıllık yöneticiliğim boyunca kazandığım tecrübemi, artık milletvekilliğine taşımak ve Van'ı parlamentoda temsil etmek istiyorum" dedi.

Van'ı bulunduğu yerden daha ilerilere taşımamız gerektiğini ifade eden Giyik, "Van'ı bölgenin yıldızı yapmak, parmakla gösterilecek bir il merkezine dönüştürmek için öncelikle partimden, sonra da Van halkından yetki istiyorum. Bilgi ve tecrübemi global düzeyde Van'ın hizmetine vermek için aday oldum. Bölgenin sıkıntılarını biliyoruz. Van'ın bazı problemleri var ki, yerel ölçekte çözülemeyecek niteliktedir. İşte bunun için çekirdekten yetişmiş Van'ın bir evladı olarak, Van'ı Ankara'da temsil etmek istiyorum" şeklinde konuştu.

"YENİ TÜRKİYE, İÇİNDE ALLAH KORKUSU TAŞIYAN, VİCDANLI VE HİZMET AŞKI TAŞIYAN NESİLLERİN ÇABALARIYLA OLUŞMUŞTUR"

Referansının, Allah'ın izniyle geçmiş hizmetleri olduğunu ifade eden Giyik, "Van'ı tepeden tırnağa yakından bilen biri olarak, her günümü halkın vicdanı ve sesi olmak için yaşadım. Van depremi sonrasında 26 bin kalıcı konut inşa ederken de, 30 bin konutluk 35 konteyner kent tesis ederken de vicdanımın sesine hep kulak verdim. Sayın Cumhurbaşkanımız, sık sık Yeni Türkiye vurgusunu yapmaktadır. Yeni Türkiye, içinde Allah korkusu taşıyan, vicdanlı ve hizmet aşkı taşıyan nesillerin çabalarıyla oluşmuştur. Şimdi de yeni bir Van'ı inşa edecek insanlara ihtiyaç var. Ben yeni Van'ın Ankara'daki sesi olmak için adayım" dedi.

"VAN İRAN'IN ÖNCE TÜRKİYE'YE, SONRA DA BÜTÜN DÜNYAYA AÇILAN KAPISI NİTELİĞİNDEDİR"

Van, çeşitli çevre illerden gelenlerin umut kapısı olmuş bir şehir olduğu altını çizen, Giyik, "Bu şehrin ekonomisinin, ticaretinin ve turizminin gelişmesinde Ortadoğu'ya yönelik kapılarının açık olması büyük önem taşımaktadır. Van, aynı zamanda İran'ın önce Türkiye'ye, sonra da bütün dünyaya açılan kapısı niteliğindedir. Aynı şey Irak Kürt Bölgesi için de geçerlidir. Milletvekili olduğum takdirde Van'daki ekonomik, ticari ve sosyal hayata canlılık kazandıracak bu kapının açılması için uğraş vereceğim. Kısacası adaylığım Lider Türkiye'nin doğusunda lider bir Van vizyonu oluşturmak içindir" dedi. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Türkiye İran Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title