Haberler

AK Parti Van İl Başkanlığında Bayramlaşma

AK Parti Van İl Başkanlığı tarafından il binasında bayramlaşma programı gerçekleştirildi.

AK Parti Van İl Başkanlığı tarafından il binasında bayramlaşma programı gerçekleştirildi.

Programda konuşan AK Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk, cumhurbaşkanı seçimine değindi.

Cumhurbaşkanı adaylarının gayet olumlu olduğunu, Selahattin Demirtaş'ın aday olmasından da memnuniyet duyduğunu ifade eden Kayatürk, şöyle konuştu:

"Demirtaş batıda ılımlı konuşmalar yapıyor güzel ancak bölgede de bunu yapsanız ya? Siz Uşak'ta, Denizli'de, Trabzon'da barış mesajları veriyorsunuz, biz tebrik ediyoruz, 'çok doğru adımlar' diyoruz. Ancak o zaman kendi bölgemizdeki Kürtleri inim inim inlemekten de hareketinizi vazgeçirmek zorundasınız. Bu insanlardan haraç toplamaktan vazgeçilmesi lazım. Siz topluyorsunuz bu paraları. Peki hangi hakla topluyorsunuz bu paraları? Bu insanlar devlete vergi veriyor mu, veriyor. Devlete vergi vermekten Kürt halkını alıkoyabiliyor musun? Sizin böyle bir gücünüz var mı, yok. Peki fakir olan, mağdur olan, işsiz olan, iş yapamayan esnaftan siz bir de kalkıp para topluyorsunuz. Para istiyorsunuz. Para alamadıklarınızı dağa kaldırıyorsunuz. Peki o zaman bunu yaparken sizin batıda verdiğiniz barışçıl, yeşili seven, insanı seven mesajlarınızın ne anlamı kaldı Allah aşkına? Halkımız kimin cumhurbaşkanı olacağını çok iyi biliyor. Yeni Türkiye'nin lideri, milletin adayı olan Recep Tayyip Erdoğan diyoruz."

Daha sonra konuşan AK Parti Van İl Başkanı Zahir Soğanda, seçmenin Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk defa cumhurun başkanını, devletin başkanını seçeceğini ifade etti.

"Bu seçim eski Türkiye ile yeni Türkiye seçimi olacaktır" diyen Soğanda, cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yarın Van'da yapacağı mitinge herkesi davet etti.

Bayramlaşma programına, AK Parti Van Milletvekilleri Burhan Kayatürk, Fatih Çiftçi, Mustafa Bilici ve Gülşen Orhan, Tuşba Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe, Gevaş Belediye Başkanı Sinan Hakan, İl Başkanı Zahir Soğanda ile çok sayıda partili katıldı. - Van

Kaynak: Anadolu Ajansı- AkHaber.com / Güncel

Burhan Kayatürk Zahir Soğanda Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title