Haberler

AK Parti Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım'dan Seçim Değerlendirmesi

AK Parti Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım, 30 Mart seçimleriyle ilgili son değerlendirmeleri kamuoyuyla paylaştı.

AK Parti Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım, 30 Mart seçimleriyle ilgili son değerlendirmeleri kamuoyuyla paylaştı.

Basri Yıldırım değerlendirmesinde şu sözleri dile getirdi;"Teşkilatlarımızla beraber Uşak'ın tüm ilçelerinde, beldelerinde, köylerinde, il merkezimizde yaklaşık 3,5 aydır ülkemiz üzerinde oynanan oyunları,adaylarımızın tanıtımını, projelerimizi tüm evleri kapı kapı dolaşarak vatandaşlarımıza anlattık; anlatıyoruz, anlatmaya da devam edeceğiz. Buradan tüm il ve ilçe teşkilatlarımıza, kadın ve gençlik kollarımıza ve partimizin mihenk taşı görünmez üyelerimize emeği geçen Başbakanımıza duacı olan tüm dedelerimize, ninelerimize, bacılarımıza vekardeşlerimize teşekkür ediyorum. Allah izin verirse Uşak'taki 5 ilçe ve il belediyesi 6 belde belediye başkanlıklarını siz vatandaşlarımızın destek ve duaları ile kazanarak Başbakan'ımıza en güzel hediyeyi vereceğiz. 30 Mart'ta ülkede istikrarsızlığın müsebbipleri olan muhalefet partilerine, dış güçlerin taşeronluğunu yapan malum çevrelere en güzel cevabı vereceğiz. Uşak'ta yaptığımız çalışmalara göre partimiz Uşak'ın tamamında açık ara ve tartışmasız 1.parti olduğu görülmektedir. Bu süreçte Uşak'ta muhalefet partileri birbirleri ile ikincilik kavgasına düşmüş vaziyettedir. Daha düne kadar varlığından rahatsızlık duydukları malum çevrelerle maddi manevi ittifak içerisine girmişlerdir. Uşak halkı 30 Mart ta sandıkta Paralele, CHP ve MHP'ye geçit yok diyecek. Milli iradenin oylanacağı bu seçimlerde son bir kez daha tüm ak partiye gönül veren hemşerilerimizden eşini dostunu gerek ziyaret ederek gerekse telefonla arayarak bu demokrasi mücadelesine destek vermelerini istiyoruz Son günlerde partimize ve bizlere kaldıkları yurt ve evlerde nerede basıldığı belli olmayan afiş ve gazetelerin dağıttırılması ve siyasi baskı gördükleri gerekçesiyle partimizden bu konuda yardım isteyen öğrenci sayısında artış olmuştur. Bizler, şehrimizde yaşayan bu üniversiteli kardeşlerimize sahip çıkıyoruz; çıkmaya da devam edeceğiz. Uşak ta değişim başlıyor. Mutluyuz heyecanlıyız. Nurullah Cahan ile kent meydanı projesi,kentsel dönüşümün ayağa kalkması, 3.cü sanayi sitesi, Karaağaç Göleti parkı, özel idare alanının sosyal donatılarla halkımızın hizmetine sunulması gibi birçok proje ile Uşak ta dönüşümün temellerini atıyoruz. İlçelerimiz yerel yönetimde Ak Parti hizmetleriyle coşacak.İlçelerimizde,CHP belediyelerinin hastalığı olan altyapı sorunu,su kesintisi, traktörle çöp toplama gibi sorunları rafa kaldırıp, TOKİ, kaplıca gibi birçok proje ile ilçelerimiz ve Uşak'ımız modern bir görünüme kavuşacak.31 Mart'ın Ülkemiz ve Uşak'ımız için bir Elif misali yeniden doğruluşun sembolü olacak şekilde kutlamamız duasıyla şimdiden hayırlı uğurlu olsun" diyerek sözlerini sonlandırdı. - UŞAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Uşak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title