Haberler

Ak Parti Urfa'da Vaatlerini Sıraladı

Güncelleme:

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili 2005-2009 yılları arasında Urfa için planladıkları projeleri düzenledikleri dev buluşmayla kamuoyuna aktardı.

AK Parti Urfa milletvekili adayları, 2005-2009 yılları arasında Urfa için vaatlerini sıraladı. Yoğun katılım gören programda 'Güneydoğu'nun en büyük 'Kent Parkı'nın yapılacağı, bölgenin yeşile bürüneceği, trafiğinin rahatlatılacağı, sanayinin gelişerek işsizliğin son bulacağı ve ikinci bir üniversite kurulması yönündeki vaatler öne çıkan sözler oldu.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı, partisinin milletvekili adayları ve tüm il, ilçe kadroları ile birlikte bir araya gelerek 2005-2009 yılları arasında bölge için vaatlerini sıraladı.

Kentte yayın yapan 5 yerel televizyonun ortak canlı yayın verdiği ve tüm milletvekili adaylarının tam kadro katıldığı buluşmaya, büyükşehir ve ilçe belediye başkanları, il kadın ve gençlik kolları üyeleri ile çok sayıda partili yoğun ilgi gösterdi.

BEYAZGÜL: TEKRARDAN İKTİDAR OLACAĞIZ

Belediye Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen '2015-2019 Yeni Şanlıurfa Yeni Projeler' tanıtım toplantısının açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkanı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, seçimler sonrasında tekrar tek başına iktidar olacaklarını söyledi. Beyazgül, konuşmasında AK Parti ile Türkiye'de huzur ve güvenin artarak devam edeceğini de sözlerine ekleyerek, çözüm sürecinin sonlandırılmasıyla artık anaların ağlamayacağını dile getirdi.

GÜVENÇ: 400 PROJEYİ FAZLASIYLA YAPTIK

Beyazgül'ün ardından kürsüye gelen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ise, Türkiye'nin AK Parti iktidarında istikrara geçtiğini belirterek "Devir hizmet devridir. Devir halka ulaşma devridir. Laf devri değildir. Lafla peynir gemisi yürümez. Çalışacaksın, çabalayacaksın, hizmet üreteceksin. Halkın sevgisini kazanacaksın. Bu halk her türlü hizmetin en iyisine layık. Önceki dönemde 4 yılda 400 proje vaadimizi fazlasıyla yerine getirdik, 7 Haziran seçimleri sonrasında da yüzlerce çok önemli projeleri gerçekleştireceğiz" dedi.

NEBATİ, PROJELERİ SIRALADI

Güvenç'in ardından ise dev ekranlara yansıtılan görüntüler eşliğinde yeni projelerin tanıtımını yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Şanlıurfa Milletvekili adayı Dr. Nureddin Nebati konuşmasında şu sözlerine yer verdi: "Bilindiği gibi AK Parti iktidarı olarak Şanlıurfa'ya son 13 yılda 24 milyar TL yatırım ve destek sağladık. 2015 – 2019 yılları arasında ise yeni Şanlıurfa yeni projelerle donatılacak. Gerçekleştirilecek olan yüzlerce projeler ve hizmetlerle, sağlanacak desteklerle Şanlıurfa ve Şanlıurfalı hizmete doyacak. Yapılacak birçok tesislerle işsiz gençlerimize iş imkanı sağlanacak. Şanlıurfa merkez ve ilçelerinin tamamı her alanda kalkınacak. Şanlıurfalıların desteğiyle, 7 Haziran 2015 seçimleri sonrasında, hizmetlerine devam edecek olan AK Parti iktidarı ile öncelikle 20. Zırhlı Tugayı şehir dışına taşınarak, Şanlıurfa'ya yakışır Güneydoğu'nun en büyük 'Kent Parkı' haline getirilecek. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçtiğimiz günlerde temeli atılan Bin 700 yataklı Şehir Hastanesi en kısa sürede hayata geçirilecek. Ankara-Konya-Adana-Gaziantep-Şanlıurfa arası Hızlı Tren ile ulaşım çok daha kolaylaşacak. Karaköprü-Çevik Kuvvet 3 katlı Köprülü Kavşağı, Sırrın-Karaköprü Çevre yolu 3 katlı Köprülü Kavşağı, Eyyubiye-eski Hava Alanı Yolu Yonca yaprağı Köprülü Kavşağı ile Şanlıurfa trafiği nefes alacak. 1 Köprülü Kavşak, 4 Dalgeç ve yan yollar ile Abide'den Hava Limanı'na kadar ışıklara takılmadan ulaşım imkânı sağlanacak. 'Yol Medeniyettir' düsturu ile il ve ilçelerimizin genelinin bağlantı ve çevre yolları yapılarak ulaşım daha kolay ve rahat sağlanacak."

İKİNCİ ÜNİVERSİTE SÖZÜ

Projelerin süratle hayata geçirileceğini belirten Nebati, konuşmasının devamında "İkinci üniversiteyi Şanlıurfa'ya kazandıracağız. GAP Vadisi'ne yapılacak tesislerle Şanlıurfa hayat bulacak, Şanlıurfa daha yeşil olacak. Hilvan, Siverek ve Viranşehir Pompaj Sulamasına kavuşacak. Kırsalda 500 adet taziye evi yapılıyor. Köylerimizin tamamına taziye evleri yapılacak. Her aile uygun fiyatla konut sahibi olacak. Organize Sanayi Bölgesi (OSB) büyüyecek, istihdam artacak. Şanlıurfa'ya yakışır Kültür Merkezi ve Fuar Alanı yapılacak. Şanlıurfa'ya daha birçok hizmet ve yatırımlar yapılacak. Şanlıurfa'mız ve Şanlıurfalı kardeşlerimiz her şeyin en iyisine layıktır. Yeni Türkiye, Yeni Şanlıurfa yolunda ikinci yarı başlıyor" diye konuştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Zeynel Abidin Ak Parti Türkiye Köprülü Yerel Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title