Haberler

AK Parti Türk Bayrağı Dağıttı

AK Parti Balıkesir Teşkilatı, terör örgütünce şehit edilen Deniz Göçkün ve diğer şehitler için 10 bin adet Türk bayrağı dağıttı. AK Parti Balıkesir İl Başkan Vekili M. Baki Yarımdağ yaptığı açıklamada, "Dağlıca bizim, Cizre bizim, Silopi bizim, Diyarbakır bizim, ülkenin her karış toprağı bizim. Can vereceğiz, kan vereceğiz bu toprakları vermeyeceğiz" dedi.

AK Parti Balıkesir İl Teşkilatı, Kadın ve Gençlik Kolları üyeleri terör örgütünce şehit edilen Deniz Göçkün ve diğer şehitler için 10 bin adet Türk bayrağını vatandaş ve esnafa dağıttı. AK Parti Balıkesir Gençlik Kolları Başkanı Ömer Marmaralı bayrak dağıtımı öncesi yaptığı açıklamada, "PKK terör örgütü tarafından kalleşçe ve haince şehit edilen Deniz kardeşimiz ve şehit olan kardeşlerimiz için AK Parti Gençlik Kolları ve Kadın Kolları olarak 10 bin adet Türk bayrağı dağıtmak için toplanmış bulunmaktayız. Söz konusu vatan olduğunda hangi partiye mensup olduğumuz hiç ama hiç önemi yoktur. Bilinmelidir ki ülkemizin toprakları uğruna her Türk genci bu yolda şehit olmaya hazırdır" dedi.

AK Parti Balıkesir Kadın Kolları Başkanı Gamze Kızılgün ise "Bugünlerde yaşanan terör olayları ben gibi ne yazık ki tüm annelerin yüreğini yakıyor, duyduğumuz her şehit ve saldırı haberinin ardından yüreğimize kor ateşler düşüyor.Çünkü yitip giden her şehidimiz benim için sizin için hepimiz için ömrünün baharında kara toprak altına giriyor ve bizler bu duruma duyarsız kalamayız bu vatan hepimizin bu bayrak hepimizin ve bizler üzerimize düşen görevleri Allah'dan aldığımız güçle sonuna kadar sürdüreceğiz. Eğer hepimiz vatan millet aşkıyla doğusundan batısına kuzeyinden güneyine şehitlerimizin kanı yerde kalmaması için birlik ve beraberlik içinde olmalıyız" şeklinde konuştu.

AK Parti İl teşkilatı üyeleri TTM'den başlayarak Milli Kuvvetler Caddesi, Anafartalar, Kızılay Caddesi'nden "Terörü Lanetliyoruz" yazılı pankartla yürüyerek vatandaşlara ve esnafa Türk bayrağı dağıttı. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi önünde tamamlanan yürüyüş sonrası bir açıklama yapan AK Parti Balıkesir İl Başkan Vekili M. Baki Yarımdağ, Şehit Deniz Göçkün ve Türk bayrağına sahip çıkmak için toplandıklarını ifade ederek, Uğur Işılak'ın "Mehmetçiğin Kanı Yerde Kalmayacak" adlı şiirini okudu.

Türk bayraklarını vatandaşlara ve esnafa dağıttıklarını belirten Başkan Vekili Yarımdağ, "Balıkesir'den tüm dünyaya ve o vatan hainlerine sesleniyorum. Dağlıca bizim, Cizre bizim, Silopi bizim, Diyarbakır bizim, ülkenin her karış toprağı bizim. Can vereceğiz, kan vereceğiz bu toprakları vermeyeceğiz"dedi.

AK Parti İl Başkan vekili M. Baki Yarımdağ'ın konuşmasının ardından AK Parti İl Teşkilatı üyeleri ve vatandaşlar İstiklal Marşı'nı hep birlikte okuduktan sonra dağıldılar. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Balıkesir Ak Parti Dağlıca Cizre Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli? Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli?
title