Haberler

AK Parti Tugay, Televizyoncuları Tartaklattı İddiası

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde, AK Parti'den Marmaris Belediye Başkan adayı olan ancak seçilemeyen, İngiltere'nin Marmaris Fahri Konsolosu Doğan Tugay'ın, katıldığı bir toplantıda görüntü alan 'Marmaris TV' sorumlu müdürü ile iki kameramanını talimat verip tartaklattığı ileri sürüldü.

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde, AK Parti'den Marmaris Belediye Başkan adayı olan ancak seçilemeyen, İngiltere'nin Marmaris Fahri Konsolosu Doğan Tugay'ın, katıldığı bir toplantıda görüntü alan 'Marmaris TV' sorumlu müdürü ile iki kameramanını talimat verip tartaklattığı ileri sürüldü. Yaşananlar, kameralar tarafından saniye saniye görüntülenirken, taraflar birbirlerinden şikayetçi oldu.

Şehir içinde çeşitli hatlarda hizmet veren minibüs sahipleri tarafından kamu kurum ve kuruluşları ile meslek odalarının temsilcilerinin de katılımıyla Marmaris Otobüs Garajı'ndaki bir kafeteryada, dün bir toplantı düzenlendi. Toplantıya, AK Parti'den Marmaris Belediye Başkan Adayı olan ancak seçilemeyen Doğan Tugay da katıldı. Tugay, toplantıda Marmaris TV'nin kendisini görüntülemesine sinirlendi. İddiaya göre, Tugay, korumasına, "Oğlum çektirmeyin. Ne çekiyorsun. Çektirmeyin şu adama. Hala çekiyor. Alın makinesini. Versinler mahkemeye. Gidin üç ay yatın" diyerek, talimat verdi.

Bunun üzerine Tugay'ın şoförü ve koruması Şeref T., AK Parti Marmaris İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Anıl B. ve partililerden Barbaros T., Marmaris TV Sorumlu Müdürü Hayriye Akok ile kameramanlar Özgen Kemer ve Murat Arıkan'ın görüntü almalarını engelleyip, tartakladı. Polisin gelmesiyle, olaylar yatıştı. Marmaris Devlet Hastanesi'ne giden Akok ve iki kameraman darp raporu alıp, Çarşı Polis Merkezi'ne şikayetçi oldu. Tugay'ın da Marmaris TV'nin üç çalışanından şikayetçi olduğu öğrenildi.

Marmaris TV Sorumlu Müdürü Hayriye Akok, "Toplantıda, AK Partili Doğan Tugay, Şoförler ve Otomobilciler Odası Marmaris Şube Başkanı İbrahim Tarım, Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Şencan, Marmaris İlçe Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan, Marmaris İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Cihan'ın da aralarında bulunduğu oda ve kamu kurumu görevlileriyle bir aradaydı. Kamuya açık alanda gerçekleşen bir toplantının bilinmesinin Tugay'ı neden bu kadar rahatsız ettiğini anlayamadık" dedi.

Doğan Tugay ve AK Parti Marmaris İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Anıl Berk ise konuyla ilgili daha sonra gerekli açıklamayı avukatları aracılığıyla yapacaklarını söyledi.

Marmaris TV, 30 Mart'ta üçüncü kez CHP'den Belediye Başkanı seçilen Ali Acar'ı destekleyen yayınları dikkat çekiyor.

-------------

Şeref T. Tarım

Anıl B. Berk

Barbaros T. Teoman - Marmaris

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Marmaris Muğla Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (1)

Yörük Alisarol_48@hotmail.com:

koskoca bir turizmciye yakışmamış mafyalık .. görüntülerini de izledim ve yakıştıramadım hangi partiden olursa olsun olgun ve kültürlü bir insana yakışacak bir davranış değil bu şiddete azmettirici kabadayılık ve mafyalık .bu dünya babaları şükrü kaptana bile kalmadı sana da kalmaz doğan tugay yarın bir kaç metre kefen götüreceğin

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title