Haberler

AK Parti Trakya Milletvekillerinden İki Müjde Birden

EDİRNE (İHA) – AK Parti Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli milletvekilleri, AK Parti 24. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nda süt fiyatlarının iyileştirilmesi ve Yüksek Hızlı Tren Projesinin ihalesinin 2016 yılında yapılacağı yönünde görüşmeler gerçekleşti.

EDİRNE (İHA) – AK Parti Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli milletvekilleri, AK Parti 24. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda süt fiyatlarının iyileştirilmesi ve Yüksek Hızlı Tren Projesinin ihalesinin 2016 yılında yapılacağı yönünde görüşmeler gerçekleşti.

Afyonkarahisar'da yapılan AK Parti 24. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'na AK Parti Edirne Milletvekili Rafet Sezen, Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel, Ayşe Doğan, Metin Akgün ile Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz katıldı.

Milletvekilleri toplantıda Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik'le görüşmeler gerçekleştirildi.

Görüşmenin ardından, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığınca süt fiyatları ile ilgili bir iyileştirmenin yapılacağının, teşvik uygulamasının ve desteklemelerin genişletilerek arttırılacağı müjdesi verildi.

Ayrıca Trakya bölgesinin Ulaştırma Habercilik ve Denizcilik ile ilgili yatırım projeleri ile Trakya'da yürütülen hizmetlerle ilgili yaşanan olumsuzluklar ve aksaklıkların giderilmesi yönünde Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile görüşme gerçekleştiren vekiller, Yüksek Hızlı Tren Projesinin ihalesinin 2016 yılında yapılacağını bildirdi. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Kırklareli Tekirdağ AK Parti Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title