Haberler

AK Parti Trabzon Milletvekili Köseoğlu'na Çarşıbaşı'nda Sevgi Seli

AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, Çarşıbaşı ilçesinde mahalle ziyaretlerinde bulunarak hemşerileri ile bir araya geldi.

AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, Çarşıbaşı ilçesinde mahalle ziyaretlerinde bulunarak hemşerileri ile bir araya geldi.

Köseoğlu, teşkilat mensuplarıyla sohbet ettikten sonra esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Keşan fabrikasında dikiş yapan Köseoğlu, bir balıkçıda da hamsi ayıkladı. Daha sonra Küçükköy, Şahinli, Kovanlı, Kerem ve Yavuzköy mahallelerinde vatandaşları ziyaret eden Köseoğlu, sorunları dinleyerek tek tek not aldı.

Çarşıbaşı'nın hem yerel seçimlerde hem de genel seçimlerde AK Parti'ye çok büyük destekler verdiğini belirten Köseoğlu, "Ben bu desteklerinizden dolayı, bu verdiğiniz güç ve kuvvetten dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. AK Parti'ye seçmenin teveccühü çok büyük. Gerçekten AK Parti'nin istikrar ve güven ortamının Türkiye için çok önemli olduğunu halkımız da bilincinde" dedi.

Çarşıbaşı'na 7 Haziran'dan seçimlerinden sonra en az 3-4 kez daha geldiğini belirten Köseoğlu, ilçeye sözü verilen ve devam etmekte olan projelerin de takipçisi olacağını ifade ederek, "Su ürünleri merkeziyle ilgili çalışmalar sürüyor. Çarşıbaşı'na kazandırılması düşünülen fakülte ya da meslek yüksekokulu ile ilgili de derneğimizin çalışmaları var. Biz de hükümet olarak bu konuda ne yapılması gerekiyorsa yapmaya hazırız. KTÜ ve YÖK nezdinde gereken hassasiyetin gösterilmesi noktasında çaba sarf edeceğiz. Çarşıbaşı'nın en önemli sorunlarından da biri de Yavuz Grup yolu. Muhtarlarımızın özellikle bu yol konusunda talepleri var. Büyükşehir Belediyemiz ve ilçe belediyemiz bu sorunların üstesinden gelecektir. Hava şartları elverişle gittiği sürece büyükşehir belediyemizin asfalt ve betonlama işlemleri yıl sonuna kadar devam edecektir. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın" dedi. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ayşe Sula Köseoğlu Çarşıbaşı Ak Parti Trabzon Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title