Haberler

AK Parti Trabzon Milletvekili Adaylarının Seçim Çalışmaları Devam Ediyor

AK Parti Trabzon Milletvekili adaylarının seçim çalışmaları devam ediyor.

AK Parti Trabzon Milletvekili adaylarının seçim çalışmaları devam ediyor.

AK Parti Trabzon Milletvekili adaylarından Ayşe Sula Köseoğlu, seçim çalışmaları kapsamında STK temsilcileriyle bir araya geldi. TRADOST ve Femin&Art Kadın Derneği'ni ziyaret eden Köseoğlu, "STK'larla siyaset iç içe işleyen mekanizmalardır. STK'ların görüşlerine çok önem veriyoruz ve Trabzon'umuzun gelişip kalkınmasında onların bize katkısı büyük olacaktır" dedi.

Sivil Toplum Kuruluşları ziyaretlerini sürdüren AK Parti Trabzon Milletvekili ve adayı Ayşe Sula Köseoğlu, ilk olarak Femin&Art Uluslararası Kadın Sanatçılar Derneği'ni ziyaret etti. Burada Dernek Başkanı Şükran Üst ve yöneticilerle bir araya gelen Köseoğlu, "Trabzon'un tek kadın milletvekili ve Doğu Karadeniz'in tek kadın milletvekili adayı olarak her platformda kadınlardan yana pozitif ayrımcıyız. Sanata ve sanatçıya sahip çıkmak, sanatsal projeleri desteklemek önceliğimizdir. Trabzon'un bir kültür ve sanat başkenti olması noktasındaki her türlü girişimi ve adımı yerel STK'larla işbirliği içerisinde birlikte atacağız" şeklinde konuştu.

Köseoğlu, AK Parti kadrolarının diğer partilerin adaylarına göre daha deneyimli olduğuna dikkat çekerek, "Önümüzde 13 gün gibi kısa bir süre var. Bu süreci en iyi şekilde değerlendirerek Trabzon'un her kesimine ulaşmaya gayret gösteriyoruz. Trabzon'umuzun büyümesi ve modern, marka şehirler arasına girmesi için STK'larımızın da desteğini bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

GÜNNAR, YOMRA'DA

AK Parti Trabzon Milletvekili ve adayı Adnan Günnar, Yomra ilçesinin mahallelerini ziyaret ederek mahalle halkıyla bir araya geldi. Günnar'a Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, İlçe Başkanı Mustafa Pehlivan ve yöneticiler eşlik etti.

AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, seçim programları kapsamında Yomra ilçesini ziyaret etti. İlçenin en yüksek mahalleri olan Kılıçlı, Çamlıyurt, Maden, Tandırlı ve Demirciler Mahallelerini ziyaret eden Günnar, mahallede vatandaşlarla bire bir temaslarda bulundu. Günnar, mahallelerdeki kahvehaneleri de ziyaret ederek vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Günnar, Yomra'dan ses vereceklerini belirterek, "Tek başına iş başına" dedi.

SALİH CORA BABAOCAĞI'NDA

AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Salih Cora, seçim çalışmalarını Tonya ilçesinde gerçekleştirdiği ziyaretler ile sürdürdü.

Vatandaşlarla birebir iletişim kurmayı önemseyen Cora, "Hemşehrilerimiz için çıktığımız bu yolda onların duygu ve düşünceleri bizim için büyük bir önem arz etmektedir. Onların bizlere ilettikleri ile yolumuzu daha net görme fırsatı ediniyoruz. Seçimden seçime kapılarını çalan bir siyasetçi olmadığımız için kurduğumuz güzel diyalog bizlere bu yoğun çalışmalarımızda moral oluyor ve motivasyonumuzu arttırıyor. Trabzon'un her bölgesi benim için önemli ancak Tonya'nın gönlümüzdeki yeri ayrıdır. Tonyalı hemşehrilerimiz de bu önemin sadece sözde kalmadığını gayet net bilmektedirler. Siyasete girdiğim günden bugüne kadar hemşehrilerimiz sağolsunlar bizi asla yalnız bırakmadılar, destek oldular. 1 Kasım'da Allah'ın izniyle bu destek katmerlenerek sandığa yansıyacaktır. Tonya'nın büyük desteği ile milletvekili seçilip Allah'ın izniyle sadece bir ilçemize değil tüm Trabzon'a hizmet etmek için gece gündüz demeden mesai harcayacağız" şeklinde konuştu.

ERGİN AYDIN, MERKEZ VE KIRSALDA ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Ergin Aydın seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Trabzon'un hem merkez mahallelerinde hem de kırsalında yoğun bir çalışma programı gerçekleştiren Aydın, 1 Kasım seçimleri sonrasında istikrarın yeniden sağlanacağını söyledi.

Gittiği her yerde AK Parti hükümetlerinin yaptığı hizmetleri anlatan AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Aydın, kendilerine iletilen sorunların çözümü noktasında meclise güçlü gitmeleri gerektiğini belirtti. İstikrarın yeniden sağlanması, sorunların çözümü ve yatırımların devam etmesi için AK Parti'nin tek başına iktidar olması gerektiğini kaydeden Aydın, "Şehrimizin merkez yoğun olmak üzere bir doğusunu, bir batısını, güneyde kalan kırsal mahallelerini gezmeye devam ediyoruz. Gezmeyeceğimiz mahalle, sıkmayacağımız el kalmayacak. Milletimizin bize karşı teveccühü gayet iyi. Milletimizin bize verdiği destek çok iyi. Allah hepsinden razı olsun. İnanıyorum ki; milletimiz bize vereceği güçlü destekle geçmiş seçimlerde olduğu gibi bu seçimden de zaferle çıkacağız" diye konuştu. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adnan Günnar Ak Parti Trabzon Yomra Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title