Haberler

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Muhammet Balta Seçim Gezilerini Şalpazarı'nda Sürdürüyor

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Muhammet Balta, Şalpazarı’nda 7 Haziran seçimlerinde AK Parti’ye destek sözü alarak “7 Haziran’da Şalpazarı için yepyeni bir sayfa açılacak” dedi.

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Muhammet Balta, Şalpazarı'nda 7 Haziran seçimlerinde AK Parti'ye destek sözü alarak "7 Haziran'da Şalpazarı için yepyeni bir sayfa açılacak" dedi.

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Muhammet Balta'ın seçim çalışmalarını Trabzon'un Şalpazarı ilçesinde sürdürdü. Beraberindeki partililerle birlikte Şalpazarı'na çıkarma yapan Balta, önce partisinin ilçe teşkilatını ziyaret etti, ardından ilçe merkezi ve bağlı mahalle köylerde seçim çalışması yaptı. Esnafı tek tek ziyaret eden ve vatandaşlarla bir araya gelen Balta, 7 Haziran seçimlerinde AK Parti'ye destek sözü aldı.

Trabzon'un her bir ilçesinin kendine has özellik ve güzelliklere sahip olduğunu vurgulayan Muhammet Balta, "Şalpazarı'mızda Trabzon'un önemli bir ilçesidir. Ağasarlı hemşerilerimiz, istikrarın ve büyümenin tek teminatının AK Parti olduğunu çok iyi biliyor. Bu seçimlere Şalpazarı damgasını vuracaktır, buna inanıyoruz. 7 Haziran'da Şalpazarı için yepyeni bir sayfa açılacak" diye konuştu.

Balta, ilçe merkezindeki kahvehaneleri tek tek ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet ederken, Acısu, Sütpınar ve Simenli mahallelerinde de vatandaşlarla buluştu. Balta, AK Parti'ye gösterilen teveccühün kesinlikle karşılıksız kalmayacağının altını çizerek, "Büyükliman'dan iki milletvekili olsun gibi sözler duyuyorum. Zaten Büyükliman'da iki tane milletvekili olacak. AK Parti 6-0 yapacak. Hadi diyelim biri başka partiden milletvekili oldu. Size ne faydası olacak? Hizmeti yapacak olan bizim iktidarımız, bizim Büyükşehir Belediyemizdir. AK Parti'nin 6. sırasındaki adayının, diğer partilerin birinci sırasındaki adaydan çok daha şanslıdır. Bizler kimseyi rencide etmeden, kişilik haklarına dokunmadan siyaset yapıyoruz. Yaptığımız hizmetleri anlatıyoruz. Yapacağımız projelerimizi anlatıyoruz. Projelerimiz hazırlanıyor. Bu millet bizlere güveniyor, onların beklediği ve istediği projelerimizi kamuoyuna açıklayarak yapmak için taahhüt edeceğiz ama Şalpazarı'nda ayrı, Tonya'da ayrı, Beşikdüzü'nde ayrı, Vakfıkebir'de, Çarşıbaşı'nda ayrı iftira kampanyası yaparak siyasette rant elde etmek isteyen, oy alacaklarını zanneden insanlar avuçlarını yalarlar. Şalpazarı'nda kalkınma ve gelişmenin devamı için bu seçimlerde AK Parti'nin daha fazla desteklenmesi gerekiyor. Şalpazarı'nın 7 Haziran'da AK Partimize ve bizlere sahip çıkılması demek, yatırımların, ekonomik büyümenin, hizmetin ve atılımın devam etmesi demek olacak" dedi. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muhammet Balta Şalpazarı Ak Parti Trabzon Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title