Haberler

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Adnan Günnar, Vatandaşlara Çay Servisi Yaptı

AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Dr. Adnan Günnar, seçim programları kapsamında Vakfıkebir İlçesi’ni ziyaret etti.

AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Dr. Adnan Günnar, seçim programları kapsamında Vakfıkebir İlçesi'ni ziyaret etti. İlçede esnaf ziyareti yapan Günnar, ziyaretler esnasında uğradığı çay ocağında, ocağa geçti ve demliği eline alarak, vatandaşlara çay servisi yaptı.

AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Dr. Adnan Günnar, Dr. Adnan Günnar, Vakfıkebir'de seçim çalışmalarını sürdürdü. Günnar, ilçede esnafları dolaşırken, ziyaret ettiği çay ocağında, demliği eline alarak vatandaşlara çay servisi yaptı. Vatandaşlar, Adnan Günnar'ın elinden çay içmenin güzel olduğunu ifade ederek, "Vekilimizin elinden çay içmek gerçekten çok güzel" dediler.

AK Parti'nin Vakfıkebir'de yaptığı çalışmalarda gücüne güç kattığını belirten AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Dr. Adnan Günnar, "Vatandaşlarımız yapılan hizmetlerimizin farkında. Vatandaşlarımız, Türkiye'de istikrarın devamlılığı açısından güçlü bir hükümete daha da güç vermek için hep yanımızda olduklarını ifade ediyorlar. Vakfıkebir ile birlikte tüm Büyükliman Bölgesi'nde bu güne kadar almış olduğumuz yüksek orandaki oyun çok daha yükseklere çıkararak Büyüklimanın medarı iftarı olacağız. Allah'ın izniyle bu bölgenin evladı Sayın Muhammet Balta, yine bu bölgenin evladı Sayın Salih Cora ve ben de bir hemşehriniz Adnan Günnar olarak, sizlerle kaynaşmanın huzuru içerisindeyim. Bölgede çok zevkli ve huzurlu bir çalışma içerisindeyiz" dedi.

Vakfıkebir'de birlik ve beraberlik olduğunun altını çizen Günnar, "Vakfıkebir'de birlik ve beraberliğin en güzel ve en uyumlu olduğu bir dönemi yaşıyorum. Daha önce çalışmış olduğum Sayın Recep Somoğlu başkanımla ve şimdiki Enver İskenderoğlu başkanımla ve yönetim kurulu üyeleriyle halkın arasında büyük bir gururla birlikte yürüyoruz. Kardeşliğin en güzel göstergeleri AK Parti'de şekilleniyor. Recep Başkanıma ve yönetim kurulu arkadaşlarına, Enver Başkanım ve onun yönetimindeki arkadaşlarıma bütün teşkilatıma şahsıma gösterdikleri ilgi ve alaka için teşekkür ediyorum. AK Parti'de daima birlik ve beraberlik anlayışıyla Türkiye'ye hizmet anlayışı vardır. 2015 seçimlerinin sonucu tüm milletimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" diye konuştu.

Seçim programlarını Vakfıkebir İlçesi ile bırakmayan Günnar, Akçaabat İlçesinde de üç programa katıldı. Günnar, ilk olarak Söğütlü'de bir düğüne katıldı. Ardından ilçenin yüksek mahalleri olan Koçlu ve Kirazlık mahallelerine giderek vatandaşlarla buluştu. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adnan Günnar Vakfıkebir Ak Parti Trabzon Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title