Haberler

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayları Malkoç ve Kafkas Nikahta Buluştu

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayları Şeref Malkoç ile Zeyyat Kafkas, nikahta bir araya geldiler.

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayları Şeref Malkoç ile Zeyyat Kafkas, nikahta bir araya geldiler. Sevda Yıldız ile Ahmet Ada'nın nikah törenlerine katılan ikili, genç çifte mutluluklar dilediler.

Aday adaylarından Şeref Malkoç, kurulan aile birliğinin mutlulukla devamını dilerken, Kafkas da aynı temennileri tekrarladı.

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Zeyyat Kafkas, parti olarak seçimlere doğru ciddi bir yol kat ettiklerini kaydederken, bu anlamda diğer rakiplerinin açık ara önünde olduklarını vurguladı.

Partiye yeni katılan bir isim olmasına rağmen gördüğü ilgiden de son derece memnun olan Kafkas, "Aday adaylığımı açıkladıktan sonra eksiksiz bir şekilde tüm ilçelerimizi ziyade ettim. Kendimi anlatma ve tanıtma imkanı buldum. Elbette bu anlamda il yönetiminin katkısını da göz ardı edemeyiz. İş adamı ve diplomat olarak zaten AK Parti hükümetine destek veren biriydim. Ayrıca sivil toplum kuruluşlarında da gönüllülük esası ön planda olan görevler yaptım. Şimdi ise gönüllerin bir olduğu partide siyasete girme teklifini geri çevirmedim. Samimi bir yaklaşımla siyasetin içinde olmamız gerektiğine dair teklif geldi, yelpazeyi geniş tutmak ve Yeni Türkiye söyleminin altını doldurmak için burada olmamızı istediler. Ben de zaten gönlüm olan AK Parti'de görev yapma kararı aldım. Bu düşünceler içerisindeyken teşkilatın beni yürekten kucaklaması da elbette önemliydi. Temayül sürecindeki en büyük gözlemim, gerçekten bu anlamda gördüğüm ilgi. Herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şeref Malkoç Ak Parti Trabzon Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title